Cocks ja West kohtaavat Tampereella Palloilun Superviikonlopussa

Cocksin ottelut käsipallon SM-liigassa jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla HC Westiä vastaan. Ottelua ei kuitenkaan tällä kertaa pelatakaan Riihimäellä vaan Tampereella, jossa Palloilun Superviikonlopun merkeissä suomalaisille urheilun ystäville tarjoillaan lentopallon, koripallon, futsalin ja salibandyn lisäksi myös huippukäsipalloa.

Pelipaikkana tapahtumassa toimii Tampere Areena ja YLE televisioi kaikki viikonlopun ottelut.

Cocks ja West lähtevät otteluun tasapisteissä, kun molempien joukkueiden pistesarake näyttää kuutta, mutta West on ehtinyt pelaamaan jo viisi ottelua, kun Cocks taas on esiintynyt SM-liiga-areenoilla vasta kolme kertaa. Yksikään Cocksin kolmesta tähän astisesta vastustajasta ei ole pystynyt laittamaan hallitsevia mestareita tiukille ja joukkueen saldona onkin täydet pisteet hurjalla maalierolla 104-57.

Westin taival on sen sijaan ollut enemmän vuoristorataa. Kahden nihkeän vierastasapelin vastapainoksi joukkue on napannut kaksi selkeää kotivoittoa ja pelannut tasaisen vierasottelun Dickeniä vastaan häviten vain niukasti lukemin 24-22. Westkin alkaa siis vähitellen saamaan juonesta kiinni ja Mikael Källmanin suojatit lähtevät varmasti nälkäisinä haastamaan Cocksia.

Liuta molempien joukkueiden pelaajia oli tulessa myös alkuviikosta kun Suomi kohtasi Italian kahdessa maaottelussa. Näissä erinomaisuutensa osoittivat Cocksin alkukauden ykköstykki Andreas Rönnbergin lisäksi vasemman laidan pelurit Teemu Tamminen ja Robin Karlsson. Tamminen tulitti maanantaina yhdeksän maalia ja Karlsson tiistaina toisella jaksolla viisi osumaa Italian verkkoon.

Yksi iso kysymys sunnuntaina kuuluu. kumpi joukkueista pääsee paremmin sinuiksi entuudestaan tuntemattoman peliareenan ja poikkeuksellisen varhaisen alkamisajan kanssa. Kamppailu Tampere Areenalla alkaa sunnuntaina jo kello 11.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk