Cocks hakee paluuta kärkeen SIF:n vieraana

SM-liigan ainoa viikko-ottelu pelataan keskiviikkona Siuntiossa, jossa SIF saa vieraakseen kärkipaikalla takaisin hamuavan Cocksin.

Viikonloppuna Baltian liigassa urakoineella Cocksilla on edelleen loukkaantuneiden lista varsin pitkä, mutta peli tuntuu löytävän taas oikeita uomiaan harvinaisen kahden SM-liigassa koetun peräkkäisen tappion jälkeen. Cocks lähteekin hakemaan paitsi voittoa myös kärkipaikkaa haltuunsa Dickenin karattua viime viikolla kahdella pisteellä ohi.

Pisteet olisivat toki arvokkaat myös kotijoukkue SIF:lle, joka kamppailee edelleen tiukasti sijoista 5.-8. Edellisessä ottelussa SIF kärsi katkeran tappion HIFK:lle.

Joukkueet kohtasivat ensi kertaa kuluvalla kaudella lokakuun 1. päivän Riihimäellä ja Cocks otti tuolloin voiton numeroin 29-20. Tammikuun lopulla niin ikään Riihimäellä marginaali oli selkeämpi Cocksin voittaessa 39-24 ja nyt joukkueet kohtaavat ensi kertaa siis Siuntiossa kuluvalla kaudella.

Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk