BK-46 isännöi HIFK:ta lauantaina

SM-liigan lauantai käynnistyy kello 15.30 SISU Arenalla Vantaalla, kun BK-46 saa vieraakseen HIFK:n. Otteluun lähdettäessä isännät ovat sarjataulukossa kaksi pistettä ja kaksi pykälää vieraittensa edellä.

Kummallakin joukkueella on alla tappio viikolta. HIFK sai tunnustaa Turussa kaimaseuransa ÅIFK:n paremmakseen ja BK-46 kärsi hyvästä taistelusta huolimatta kotitappion sarjakärki Cocksille.

– Taistelimme niin kauan kuin jaksoimme, mutta näin kapealla ryhmällä on vaikea tehdä vaihtoja ja se merkitsi paljon väsyneitä jalkoja toisella puoliajalla, BK-maalivahti Martin Pråhl totesi Cocks-ottelusta Västra Nylandissa.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kertaalleen. Syyskuun lopulla Helsingin Urheilutalolla HIFK piti pisteet kotona 32-28-voitolla. Peter Kihlstedtin suojateilla on siis kalavelkojakin maksettavanaan lauantaina.

BK on tehnyt maaleja varsin tasaisella rintamalla, kun HIFK:sta puolestaan löytyy selkeä ykköstykki. Nikola Zujic on latonut jo 63 maalia ja johtaa SM-liigan maalintekijätilastoa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk