Dynamo Riihimäen edustusjoukkue 2014-2015

Atlas Vantaa hamuaa lisäpisteitä Dynamo Riihimäeltä

Atlas Vantaa hakee vahvistusta asemilleen sarjataulukon neljän parhaan joukossa matkatessaan lauantaina jumbosijalla majailevan Dynamo Riihimäen vieraaksi.

Atlas Vantaa on kohdellut perin tylysti liigatulokas Riihimäen Dynamoa. Syksyn kahdessa ottelussa vantaalaiset mättivät 44 maalia kummassakin vastustajan maalivahtien ohi.

Peräti 14 Atlaksen pelaajaa pääsi nauttimaan maalinteosta Dynamo-otteluissa – jopa maalivahti Tuomas Laitinen kerran. Yksi vakiokokoonpanon mies listasta kuitenkin puuttuu, Erkka Näntö. Hänelle sattui molempien ottelun ajaksi kremppaa, ja tyytyminen oli katsojan osaan seuraamaan maali-iloittelua.

– Aika helpolla päästiin silloin. Olivathan ne melkoisia maalikarkeloita, liigassa yli 300 maalia ja tällä kaudella 37 heittänyt Näntö sanoo vantaalaisseuran verkkosivuilla.

– Näillä näkymin pääsen nyt itsekin kentälle, mitä nyt vähän flunssaa on ollut. Odotan ottelua mielenkiinnolla.

Paperilla ottelu on perin selvä. Dynamon tie on ollut odotetun tuskallinen ja pistetiliä koristaa ainoastaan avauskierroksella tullut yllätyspinna Westiltä. Matkaa seuraavaan sijaan on jo kymmenen pistettä runkosarjan kääntyessä lopuilleen. Dynamolle on kertynyt kaksinumeroisia tappiomaalieroja, mutta viime aikoina se on piristynyt ja hävisi Siuntiolle vain neljä maalia.

– Se on varmaa, että emme saa mennä Riihimälle rotsi auki. Kun vain saamme puolustuksen toimimaan, voitamme varmasti, Näntö sanoi.

– Dynamoa ei saa päästää alussa juoksemaan vapaasti.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 15.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk