Atlas BK-46:n vieraaksi keskiviikkona

Atlas Vantaan kauden avaus oli kaikkea muuta kuin onnistunut, kun Dicken haki lauantaina pisteet Energia Areenasta maalein 30-22. Keskiviikkona kello 19.00 on toinen yritys Karjaalla perusteellisesti uusiutunutta – ja kauden avausottelunsa voittanutta – kotijoukkueetta BK-46:ta vastaan.

Karjaalla oli alkukesällä menossa mielenkiintoinen olla vai eikö olla -leikki. Rankan pelaajakadon takia seuran johto ehti jo ilmoittaa, että edessä on luopuminen liigapaikasta. Uusittu johto tuli toisiin aatoksiin, ja niin kaikkien aikojen mestariseura (20 SM-kultaa) päätti jatkaa pääsarjataivalta.

Omassa avauksessaan BK-46 vieraili menestyksekkäästi Turussa ja vei pinnat mukanaan, kun Oscar Udd kiitti kotijoukkueen harhasyötöstä ja niittasi voittolukemat 24-23 parikymmentä sekuntia ennen loppua.

BK-46:n pelaajakaurselli pyöri kesän mittaan vinhasti: yhdeksän miestä lähti ja kymmenen tuli. Lopulta koossa oli 22 pelaajan ryhmä uuden valmentajan, maajoukkueen takavuosien keskushyökkääjän Peter Kihlstedtin ohjattavaksi.

Kihlstedt on lupaillut, että nuori miehistö pitää yllä kovaa vauhtia. Turussa ÅIFK:n pahimmat kiusaajat olivat Viktor Westerlund kuudella maalilla ja yhden vähempään yltänyt Mario Karuse.

Atlaksen valmennusjohto ja pelaajat ovat sulatelleet avaustappiota pari päivää, ja palavereissa ennen Karjaan-keikkaa käydään läpi pahimmat mokat.

– Hyökkäyksessä liikuttiin liikaa sivusuuntaan ja puolustuksessa oltiin liian kilttejä. Kovuus puuttui, eikä maalivahtipelikään ollut ihan kohdallaan”, Atlas Vantaan päävalmentaja Besim Qerimi mainitsi ´seuran verkkosivuilla pääkohtina tappion tuoneeseen esitykseen.

– Ei tässä ole kuitenkaan syytä ruveta itkemään. Meillä on prosessi vielä kesken.

Qerimi sanoi, ettei tunne kovin hyvin BK:n nykyjoukkuetta.

– Olen kuullut, että nuori joukkue juoksee ja taistelee kovin.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk