ÅIFK ja SIF tasapisteistä lauantain koitokseen

SM-liigan neljän ottelun lauantai alkaa Samppalinnan palloiluhallista, jossa kello 14.30 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat tasapisteissä sarjataulukossa olevat ÅIFK ja SIF.

Joukkueitten edellisestä kohtaamisesta – silloinkin Turussa – on aikaa vain reilu kaksi viikkoa ja tuolloin ÅIFK oli vahvempi maalein 29-25. Turkulaisille tuo voitto merkitsi melkoista lisäpotkua itseluottamuksen kannalta, kun SIF-leirissä tunnelma oli puolestaan parikin pykälää vaisumpi.

– Pelasimme juuri niin kuin meidän ei olisi pitänyt. Olimme liian hyökkäysvoittoisia puolustuksessa ja haimme liian nopeita ratkaisuja, SIF-luotsi Kaj Hagman ruoti tuota kohtaamista Västra Nylandissa.

Ottelu oli SIF:lle sikäli tyypillinen, että kauden viidestä tappiosta yhtäkään ei ole kirjattu lähellekään murskanumeroin. Siuntiolaisten maaliero onkin selkeästi isäntiä parempi, vaikka molemmilla on koossa toistaiseksi neljä pistettä.

Tunnetta varmasti riittää ÅIFK:n halutessa ottaa tuplavoiton siuntiolaisista ja vieraiden puolestaan janotessa revanssia edelliselle tappiolleen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk