ÅIFK isännöi SIF:aa keskiviikkona

Sijoja kahdeksan ja kuusi ennen keskiviikon otteluita miehittävät ÅIFK ja SIF mielivät lisäpisteitä ja kohennusta asemiaan joukkueitten kohdatessa Samppalinnan palloiluhallissa.

ÅIFK:lla on koossa kaksi pistettä viidestä ottelusta ja SIF:lla puolestaan neljä yhtä monesta koitoksesta. Molemmat joukkueet ovat kukistaneet Dynamo Riihimäen ja SIF haki lisäksi avauspelissään voiton HIFK:sta.  Kumpikin on kärsinyt niukan tappion BK-46:lle kotonaan ja hävinnyt Dickenille – SIF kotonaan niukasti ja ÅIFK vieraissa selkeämmin numeroin.

ÅIFK sai hiottua kuvioitaan maanantaisessa cupin ottelussa Pargas IF:aa vastaan. Päävalmentaja Ulf Andersson oli omiensa otteisiin tyytyväinen 13 maalin voiton jälkeen, mutta varoitti vetämästä suoria johtopäätöksiä liigaotteluihin.

– Puolustimme hyvin, pykälää paremmin kuin liigaotteluissa ja voi olla hyvin, ettemme [liigassa] pysty samaan suoritukseen, Andersson totesi Abo Underrättelserin mukaan.

Ottelu Turussa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk