West niukkaan voittoon SIF:sta

HC Westin ja SIF:n ensimmäinen puolivälieräottelu Kauniaisissa tarjosi nähtävää koko rahan edestä. Ottelun lopputulos oli avoimena käytännössä viimeiselle sekunnille saakka, mutta avausvoitto jäi lopulta Westille numeroin 24-23.

Kun pelattuna oli reilu 12 minuuttia , oli taululla numerot 6-6, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue SIF otti tilanteet haltuunsa ja siirtyi muutaman maalin johtoon, joka kesti taukoon saakka. Avauspuoliskon jälkeen numerot taululla olivat 11-15.

SIF piti otteen hallussaan myös toisen jakson alun ennen kuin Westin kiri alkoi. Tasalukemissa oltiin ensi kertaa 13. minuutilla. SIF siirtyi vielä uudestaan johtoon, mutta West puristi väkisin rinnalle ja voittoon niukimmalla mahdollisella erolla.

Vierasleirissä tunnelmat olivat synkät niukan tappion jälkeen, kuten SIF-valmentaja Kaj Hagman tiivisti.

– Olimme tänään parempi joukkue. Voitto olisi kuulunut meille.

HC Westin päävalmentaja Mikael Källman oli sen sijaan tyytyväinen joukkueensa venymiseen.

– Hieno suoritus joukkueelta nousta neljän maalin tappioasemasta. Hyvällä taistelulla tulimme tasoihin ja ohi. Ottelusarja on nyt 1-0, Källman totesi.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Sergiy Shevchenko antoi täydentunnustuksen vastustajalle ja myönsi, että ottelu olisi voinut kääntyä kummin päin vain.

– Ensimmäisellä puoliajalla meillä ei ollut onnea puolustuksessa. Toisella Siuntiolta taas puuttui onni hyökkäyksessä. Tämä johti tiukkaan peliin. Ottelu olisi voinut päättyä miten tahansa. Onneksi voitimme.

HC West – SIF 24-23 (11-15)

Yleisömäärä: 312

Maalintekijät:
West: Tuominen Jani 2, Forss Fredrik 2, Genberg Anders 2, Sundberg Richard 4, Toomla Sten 4, Raerinne Joona 1, Shevchenko Sergiy 9
SIF: Grönberg Patrik 2, Thilman Stig 1, Kauge Jaan 1, Luuppala Anton 5, Voosalu Ravo 3, Rehnberg Albert 4, Modig Christoffer 6, Korpimäki Janne 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Shevchenko Sergiy, West
** Leven Roni, SIF
* Forss Fredrik, West

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk