Helsinki

HIFK aiheutti Dickenille kauden avaustappion

Tiistainen pääkaupungin derby HIFK:n ja Dickenin välillä eteni tasaisissa merkeissä, mutta kotijoukkue puristi lopussa voittoon ja vei pisteet maalein 33-31 aiheuttaen Dickenille kauden ensimmäisen tappion.

HIFK.n taisteluilme oli kohdillaan tiistaina ja tämä miellytti myös päävalmentaja Kenneth Bäcklundia.

– Kahden surkean ottelun jälkeen joukkue päätti pelata tosissaan koko matsin ajan. Puolustuksessa taistelu toimi ja hyökkäykset olivat tarpeeksi tehokkaita. Tänään joukkue suoritti ylpeästi parhaalla tasollaan, Backlund kiitteli

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli HIFK:n Freddy Wickström. Myös hän painotti sitä, että peli näytti nyt aika pitkälti sellaiselta kuin pitikin.

– Peliin valmistautuessa keskityimme vain omaan peliin, emmekä ajatelleet lainkaan taktiikkaa Dickeniä vastaan. Puolustuksessa kaikki pelasivat uhrautuvasti ja suurella tahdolla ja maalivahdin oli helppo tehdä torjunnat. Hieno parannus lauantain West –ottelusta.

Dicken-luotsi Thomas Lindströmin mietteet omiensa esityksestä olivat tappion jälkeen ymmärrettävästi melkoisesti mollivoittoisempia.

– Tuntui siltä, että Dicken ei ollut mukana ottelussa tänään. Peli ei sujunut niin kuin olisi pitänyt, emmekä päässeet juoksemaan nopeaa peliämme. Hyökkäyspeli oli aneemista ja puskettiin HIFK:n muuriin, Lindström analysoi.

HIFK – Dicken 33-31 (16-17)

Maalintekijät
HIFK: Kinos Nikko 7, Eneberg Christoffer 6, Orel Andre 5, Glinca Serghei 5, Ahlgren Niclas 5, Lindström Tom 4, Åkermarck Thomas 1
Dicken: Thor Timmy 8, Broman Benny 7, Broman Joacim 6, Noodla Valdar 3, Rémy Anton 2, Knuts Max 2, Knus Mikael 1, Stierncreutz Casimir 1, Söderlund Filip 1

Varoitukset
HIFK: Kinos Nikko, Orel Andre, Glinca Serghei, Bäcklund Kenneth
Dicken: Stierncreutz Casimir, Broman Joacim

Ulosajot
HIFK: Kinos Nikko, Glinca Serghei, Åkermarck Thomas
Dicken: Stierncreutz Casimir, Noodla Valdar, Knuts Max

Lähivakuutus-tähtipelaajat
1 tähti: Joacim Broman, Dicken
2 tähteä: Christoffer Eneberg, HIFK
3 tähteä: Freddy Wickström, HIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk