HC West haki voiton Myyrmäestä

HC West jatkaa edelleen puhtaalla pelillä kukistettuaan keskiviikkona Myyrmäessä Atlaksen maalein 29-23. Atlas piti Westia kuitenkin ahtaalla, eikä voitto lähtenyt Kauniaisiin ilmaiseksi.

Voitosta huolimatta West-leirissä ei täysin tyytyväisiä iltapuhteeseen oltu. Kolmen LähiTapiola-tähden Richard Sundbergin kommentit kertovat paljon.

– Aloitettiin vaisusti, keskittyminen ei oikein ollut mukana ”Myyryorkissa”. Vika kymppiminuuttinen saatiin puolustus hetkeksi kuntoon ja pidettiin Atlas nollilla. Puoliajalla päätettiin ratkaista ottelu toisen jakson alkuun, mutta eihän se niin mennyt. Puolustus jatkui takkuillen, mutta onneksi hyökkäys toimi. Se onkin ollut tällä kaudella melkein parasta mitä West-urani aikana muistan, Sundberg sanoi.

– Atlas tarjosi tänään kauden ensimmäisen kunnon matsin meille. Omassa pelissäni on ollut kauden alun aikana ongelmia etenkin puolustuksessa, liikaa tullut siellä tehtyä henkilökohtaisia virheitä. Onneksi hyökkäys toiminut omalta osaltani sentään kivasti.

Vierasjoukkueen valmentaja Mikael Källmanin mietteet olivat pitkälti samoilla linjoilla.

– Arki-ilta pelioli tänään ja se näkyi jonkin verran molemmilla. Enemmän vielä meillä kuin Atlaksella. Etenkin meillä oli puolustuksessa ongelmia. Se pää kenttää pitäisi olla se missä on helppoa, pallon kanssa niitä paineita pitäisi olla. Hyökkäyspää meillä toimi tänään kohtalaisen hyvin, mutta kuten sanoin niin puolustus kaipaa paljon petraamista.

Kotijoukkueen valmentaja Martin Noodla oli jopa voittajia tyytyväisempi. Siinä missä Sundberg antoi kehut Atlakselle, niin Noodlakin näki aihetta tyytyväisyyteen.

– Ihan ok peli, sovitut asiat tehtiin melko hyvin. Harvoin tappioon voi olla tyytyväinen, tänään sitä melkein voi olla. Sundberg ja Raerinne pääsivät liian usein helppoihin heittoihin, kun jäätiin laitapelaajien tekemiin skriineihin. Mentiin kapealla materiaalilla, mutta kentällä olleet onnistuivat hyvin. Kunto loppui hieman ottelun loppuhetkillä.

– Parhaiten onnistuivat tänään Mikk Vainikk ja Tuomas Witikka, jotka pelasivat parhaat pelinsä tällä kaudella, Noodla kiitteli.

Atlas – HC West  23-29  (12-16)

Maalintekijät:
Atlas: Aalto Toni 6, Witikka Tuomas 5, Kivinen Jani 4, Vainikk Mikk 3, Lehtonen Oskari 2, Lepp Marius 2, Lujanen Jyri 1
West: Sundberg Richard 10, Tuominen Jani 6, Raerinne Joona 5, Koljonen Miro 3, Genberg Anders 3, Kihlstedt Sam 2

Varoitukset:
Atlas: Aalto Toni, Witikka Tuomas, Lujanen Jyri
West: Genberg Anders, Carlander Axel, Tuominen Jani

Ulosajot:
Atlas: Lujanen Jyri, Lepp Marius
West: Sundberg Richard, Toomla Sten

Yleisö: 247

LähiTapiola-tähdet:
*** Sundberg Richard (West)
** Witikka Tuomas (Atlas)
* Koljonen Miro (West)

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk