Dicken nousi voittoon Atlaksesta

Dicken jatkaa ainakin vuodenvaihteen yli SM-liigan kakkossijalla, kun Atlas kaatui lauantaina Myyrmäessä lukemin 17-22. Kotijoukkue puristi Dickenin ahtaalle ja johti vielä tauolla, mutta toinen 30-minuuttinen kulki Dickenin merkeissä ja pisteet irtosivat lopulta selkeähköllä voitolla.

Atlas aloitti ottelun räväkästi ja meni nopeasti 3-0-johtoon ennen kuin Dicken sai kuparisensa rikki. Dicken ehti jo kääntää asetelmat edukseen kunnes Atlas tuli hyvin niukkamaalisella viimeisellä kymmenminuuttisella ennen tauko uudestaan ohi ja yhden maalin taukojohtoon.

Toisella puoliajalla edettiin miltei tasatahtia aina 22. minuutille ja tilanteeseen 16-17 saakka. Viimeisen viisiminuuttisen aikana Dicken paineli kuitenkin Benny Bromanin ja Anton Rémyn johdolla karkuun ja varmisti kolme pistettä matkaansa Myyrmäestä.

Vierasjoukkueen valmentaja Thomas Lindström ei ollut ottelun jälkeen lainkaan tyytyväinen esitykseen.

– Todella huono peli meiltä. Kaksi pistettä saimme, mutta muuta ei voi tästä ottelusta kommentoida, Nordström puhisi.

Todella kapealla ryhmällä pelanneen Atlaksen valmentaja Valdar Noodla oli sen sijaan tappiosta huolimatta selvästi tyytyväisempi.

– Todella hyvä peli kun ottaa huomioon millä materiaalilla lähdettiin peliin. Seitsemän kenttäpelaajaa ei vain tahdo riittää ja tällä kertaa seinäksi muodostui kunto. Pelaajat tekivät juuri sitä mitä osaavat ja taistelivat koko sydämellä läpi ottelun, Noodla kiitteli

Kolmen LähiTapiola-tähdenpalinnon pokkasi Atlaksen maalivahti Tuomas Laitinen.

– Todella hyvä peli, vaikka kunto loppui ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana. Tänään pelattiin sillä suurella sinisellä sydämellä kuin aina kuuluisi pelata. Koko joukkue teki sitä hyvää työtä minkä osaavat, Laitinen kehui.

– Vaikka pisteet matkasivat vieraiden mukana, on oltava tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon ja taisteluilmeeseen.

Atlas – Dicken 17-22 (10-9)

Yleisömäärä: 214

Maalintekijät:
Atlas: Näntö Erkka 6, Vainikk Mikk 4, Laitinen Heikki 4, Laitinen Tapio 1, Lujanen Jyri 1, Kuntsi Viljami 1
Dicken: Broman Joacim 8, Broman Benny 6, Stierncreutz Casimir 2, Noodla Valdar 2, Remy Anton 2, Knus Mikael 1, Thor Timmy 1

Varoitukset:
Atlas: Witikka Tuomas, Lujanen Jyri, Laitinen Tapio
Dicken: Knuts Max, Valdar Noodla, Stierncreutz Casimir

Ulosajot:
Atlas: Vainikk Mikk
Dicken: –

LähiTapiola-tähdet:
*** Laitinen Tuomas (Atlas)
** Broman Joacim (Dicken)
* Broman Benny (Dicken)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk