Dicken haki varmat pisteet ÅIFK:lta

Sarjataulukon kakkonen Dicken päätti runkosarjan osaltaan selvään voittoon, kun ÅIFK kaatui lauantaina Samppalinnan palloiluhallissa lukemin 22-38. Dicken karkasi ottelussa omille teilleen jo ensimmäisellä puoliajalla.

Vieraat nykäisivät 3-0-johdon kolmessa minuutissa ja tämä antoi esimakua tulevasta. ÅIFK pysyi tuntumassa avausjakson puoliväliin saakka, mutta sen jälkeen ero alkoi kasvaa ja tauolle mentiin Dickenin johtaessa jo kymmenellä maalilla.

ÅIFK sai tauon jälkeen kurottua eron seitsemään osumaan, mutta Dicken 4-0-jakso toisen puoliajan puolivälissä ratkaisi ottelun lopullisesti ja lopussa Dicken pääsi vielä kaunistelemaan voittomarginaaliksi 16 maalia.

Peräti 11 osumaa nakuttanut Dickenin Joacim Broman palkittiin ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelillä.

– Pelasimme hyvän pelin ja valmistuimme otteluun hyvin tänään. Alku pelistä oli vähän huono,  mutta kirimme kiinni toisella puoliajalla. Åbolla on ollut vähän vaikeuksia monen vamman takia, Broman totesi. Valmentajien kommentit ottelusta:

Samaa totesi myös ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson.

– Valto Kuusisto ja Andreas Nyström pelasivat hyvin ja näyttivät olevansa uhka. Uskon vahvasti Valton tulevaisuuteen, hän on lojaali ja antaa kaikkensa, ja tällaisia pelaajia halutaan joukkueeseensa, Andersson kehui.

– Ero meidän ja Dickenin joukkueessa on se, että meidän treeneissä ja peleissä ei ole yhtä monta pelaajaa kuin heillä. Olen tyytyväinen siihen että pelaamme paikkoja toisillemme, mutta me olemme huonoja antamaan hyvää ja positiivista energiaa toisillemme.

Dicken-luotsi Thomas Lindström ei juuri korjattavaa joukkueen pelistä löytänyt.

– Meille tämä oli hyvä päätös runkosarjalle ja teimme kaiken mitä olimme sopineet. Hyvä kokonaisuus.

ÅIFK – Dicken 22-38 (10-20)

Maalintekijät:
ÅIFK: Olli Tamminen 1, Albert Lindholm 1, Valto Kuusisto 3, Frans Lindholm 2, Christoffer Nyström 4, Andreas Nyström 11
Dicken: Benny Broman 3, Teemu Hertola 1, Timmy Thor 2, Casimir Stierncreutz 4, Ben Weber 3, Thomas Hollfast 3, Jukka Kamula 1, Filip Söderlund 2, Joacim Broman 11, Anton Remy 4, Valdar Noodla 2, Mikael Usvalahti 2

Varoitukset:
ÅIFK: Albert Lindholm, Frans Lindholm, Niklas Manderoos
Dicken: Teemu Hertola, Ben Weber

Ulosajot:
ÅIFK: Arttu Tamminen (2), Christoffer Nyström
Dicken: Casimir Stierncreutz (2), Jukka Kamula, Mikael Usvalahti

Lähivakuutus-tähtipelaajat:
*** Dicken: Joacim Broman
** Dicken: Casimir Stierncreutz
* ÅIFK: Andreas Nyström

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk