Helsinki

Dicken haki pisteet ÅIFK:lta

ÅIFK:n haastava alkukausi jatkui sunnuntaina kotiottelulla Dickeniä vastaan ja tuloksena oli kolmas niukka tappio yhtä monesta ottelusta. Halvalla ÅIFK ei taaskaan nahkaansa myynyt, mutta joutui taipumaan tappioon lukemin 20-25.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta Dicken nykäisi ennen taukoa kolmen maalin kaulan ja kasvatti sitä vielä toisella puoliajalla, joskin ottelu ratkesi  lopullisesti vasta päätösminuuteilla. Maalilukemat jäivät kaikkineen varsin pieniksi ja tähän syyn kiteytti ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu ÅIFK:n maalivahti Ville Nordqvist.

– Hyvää puolustamista, huonoa hyökkäyspeliä ja paljon teknisiä virheitä. Olisi ollut toki hienoa voittaa, mutta tämä ei tällä kertaa riittänyt, Nordqvist summasi.

ÅIFK:n valmentaja Ulf Andersson oli osin samaa mieltä, mutta nosti positiivistakin esille.

– Yksilövirheet ratkaisivat, Andersson totesi.

– Saimme hyvän alun ja pelasimme hyvin kuudella kuutta vastaan. Osoitimme osaamistamme ja pelasimme hyvin top3:een kuuluvaa joukkuetta vastaan.

Tunnustuksen vastustajalle antoi myös vierailija Dickenin valmentaja Thomas Lindström.

– Vaikea ottelu ja Ville maalissa oli hyvä. Saimme pelimme käyntiin vasta viimeisellä viisiminuuttisella. ÅIFK selvästi uskoi omaan tekemiseensä ja teki ottelusta meille todella vaikean.

ÅIFK – Dicken 20-25 (10-13)

Maalintekijät:
ÅIFK: Arttu Tamminen 3, Joonas NIeminen 1, Sebastian Andersson 4, Olli Tamminen 2, Albert Lindholm 2, Alvaro Arenas Leturiaga 8
Dicken: Joona Hertola 3, Timmy Thor 3, Mikael Knus 3, Casimir Stierncreutz 2, Joacim Broman 4, Anton Rémy 3, Valdar Noodla 4, Max Knuts 3

Ulosajot:
ÅIFK: Sebastian Andersson
Dicken: Timmy Thor (2), Casimir Stierncreutz

Yleisömäärä: 292

Lähivakuutus tähtipelaajat:
*** ÅIFK: Ville Nordqvist
** Dicken: Joona Hertola
* Dicken: Valdar Noodla

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk