Dicken eteni vakuuttavasti välieriin

Dicken sinetöi ensimmäisenä joukkueena paikkansa kauden 2013-14 SM-liigan välierissä. Atlas kaatui kolmannessa puolivälieräottelussa pääsiäismaanantaina Pirkkolassa selvin lukemin 29-19 ja näin Dicken nappasi välieräpaikan otteluvoitoin 3-0.

Taistelutta Atlas ei välieräpaikkaa Dickenille kuitenkaan antanut, sillä ottelun alku mentiin hienokseltaan vantaalaisten hallinnassa ja vielä 23. minuutilla oltiin tasalukemissa 11-11. Tästä Dicken kuitenkin onnistui nykäisemään taukoon mennessä 15-11-johdon ja ottelun lopputulos alkoi saada pohjustustaan.

Heti tauon jälkeen Dicken vetäisi toisen 4-0-jakson ja eroa oli hetkessä jo kahdeksan maalia. Tämän lähemmäs Atlas ei enää käytännössä kyennyt nousemaan, vaan Dicken piti johdostaan tiukasti kiinni ja loppuminuuteilla voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä.

Atlaksen päävalmentajan Martin Noodlan tehtäväksi jäi vain onnitella Dickeniä välieräpaikasta.

– Parempi voitti tänään. Vähän taisi meidän usko loppua tänään, ei löytynyt samanlaista taistelua ja pelaamista kuin viime pelissä. Tsemppiä Dickenille seuraavaan kierrokseen, Noodla toivotti.

Dicken-valmentaja Björn Monnberg saattoi myhäillä tyytyväisenä ottelun jälkeen.

– Hyvä päätös tähän sarjaan ja taas joukkueena hyvä esitys. Positiivisesti eteenpäin.

Dickenin Benny Broman vei ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja oli Monnbergin tavoin tyytyväinen joukkueen esitykseen kokonaisuutena.

– Mielestäni meni hyvin tänään, pari pientä virhettä tehtiin alussa puolustuksessa, mutta saatiin ne korjattua toiseen erään. Oli myös hyvä, että kaikki pelaajat pääsivät pelaamaan playoff-ottelua tänään. Tästä on hyvä jatkaa, Broman sanoi.

Dicken – Atlas 29-19 (15-11)
(otteluvoitot 3-0)

Yleisömäärä: 279

Maalintekijät:
Dicken: Casimir Stierncreutz 5, Benny Broman 4, Teemu Hertola 4, Philip Ahlgren 4, Valdar Noodla 3, Timmy Thor 2, Filip Söderlund 2, Mikael Usvalahti 2, Ben Weber 1, Thomas Hollfast 1, Anton Rémy 1
Atlas: Anthony Hellakoski 5, Toni Aalto 3, Heikki Laitinen 3, Tuomas Witikka 2, Oskari Lehtonen 2, Marius Lepp 2, Erkka Näntö 1, Mikk Vainikk 1

Ulosajot:
Dicken: Casimir Stierncreutz
Atlas: Heikki Laitinen, Oskari Lehtonen, Anthony Hellakoski, Jyri Lujanen (2 kpl), Marius Lepp

LähiTapiola-tähdet:
*** Benny Broman, Dicken
** Casimir Stierncreutz, Dicken
* Anthony Hellakoski, Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk