Karjaa

BK-46 vei derbyn nimiinsä

Kauden ensimmäinen Länsi-Uudenmaan derby pelattiin heti avauskierroksella ja BK-46 otti paikallisvaltikan käsiinsä ainakin hetkeksi kukistettuaan kotihallissaan Sisu Areenalla SIF:n maalein 26-22.

Ottelu eteni karjaalaisten hienoisessa hallinnassa koko ajan, sillä eroa tauolla oli kolme maalia ja loppuvihellyksen soidessa siis neljä. Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt BK-maalivahti Mikael Heinonen oli tyytyväinen voitokkaaseen avaukseen ja myös peliin.

– Aika hyvä avaus. Ollaan virheet pois harjoitusotteluissa. Hyvän puolustuksen takana on hienoa torjua, Heinonen kiitteli.

BK-46 valmentaja Christer Lundqvist oli niin ikään tyytyväinen joukkueensa esitykseen monella tapaa tiukassa paikassa.

– Tärkeä voitto. Avaus ja kotikenttä luo aina jännitysmomentin. Puolustus- ja maalivahtipeli toimi aika ajoin erittäin hyvin. Jollei tämmöiseen otteluun syty niin ei sitten mihinkään, Lundqvist kiteytti.

SIF valmentaja Kaj Hagman oli ymmärrettävästi hiukan vähemmän aurinkoisella tuulella ottelun jälkeen.

– Oltiin neljä maalia huonompia. Emme saaneet hyökkäyspäätä toimimaan ja pakko antaa tunnustusta BK:n hyvälle puolustukselle, Hagman sanoi.

BK-46 – SIF 26 – 22 (15 – 12)

Maalintekijät:
BK-46: Mikael Heinonen (mv) 1, Olli-Pekka Korpimäki 8, Sam Sjöman, Robin Karlsson 3, Jasper Hellberg 1, Janis Selge 4, Mario Karuse 5, Sebastian Säkkinen 3,

SIF: Patric Grönberg 5, Gustav Svanbäck 1, Jaan Kauge 2, Anton Luuppala 3, Antti Tahvanainen 6, Alexander Holmberg 2, Christoffer Modig 1, Janne Korpimäki 2

Yleisöä: 426

Ottelun Lähivakuutustähdet:
*** Mikael Heinonen (BK-46)
** Olli-Pekka Korpimäki (BK-46)
* Antti Tahvanainen (SIF)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk