Otteluennakko

Tappiottomat HC West ja HIFK vastakkain lauantaina

Käsipallon SM-liiga on päässyt hyvään vauhtiin kun jokainen joukkue on jo päässyt parin ottelun verran haalimaan valuuttaa. Koko kärkinelikko West, Dicken, HIFK ja Cocks on kerännyt täydet neljä pistettä. Kauniaisten Luolassa lauantaina SM-liigan kärkiottelussa kohtaavat alkukauden voitosta voittoon kulkeneet HC West ja HIFK.

Westin historian 200. kotiottelu SM-sarjassa alkaa kello 16:00 ja luvassa on kahden tappiottoman joukkueen taistelu siitä kumman tili on vielä sunnuntainakin säilynyt puhtaana.

Kesällä hyviä vahvistuksia riveihinsä hankkinut HIFK on pienoisessa otteluruuhkassa joten tuntuma peliin lienee erinomainen. Kahden voitetun liigaottelun jälkeen tähtirinnat tosin kupsahtivat ulos Suomen cupista hävittyään keskiviikkona Atlakselle Myyrmäessä maalein 29-27.

HIFK:n nimiin meni viime kesänä liigan kovin kotimainen pelaajasiirto kun Nikko Kinos siirtyi Vantaalta pääkaupunkiin. Kinos yhdessä Andrei Orelin ja Sergei Glincan kanssa muodostaa tulivoimaisen pakkitrion, jolle ei vielä tällä kaudella ole siis löytynyt pysäyttäjää. Sivu- tai taustatukea kolmikolle tuo Westistä lähtenyt Alexander von Numers.

Kovin tavoittein, syystäkin, jälleen liigaan lähtenyt HIFK ja West kohtasivat viime keväänä puolivälierissä, joihin lopulta pronssit pokannut West päätti vastustajan kauden otteluvoitoin 3-1. Kotonaan HIFK on aina ollut Westille paha pala purtavaksi mutta tähän asti ei kaupungin vilinään paremmin tottunut joukkue ole maan alla juurikaan viihtynyt.

West voitti lauantaina vierasottelussa SIF:n tavalla, josta on vaarana lähteä suuntaamaan alaspäin. SIF joutui avausjaksolla sellaiseen pyöritykseen että toipuminen saattaa viedä pitkään. Westin asenne, taitotaso ja kovuus oli vakuuttava ja päävalmentaja Mikael Källmanin täytyykin pitää huolen että äijät lähtvät lauantain otteluun tiukasti pelikentän tasalta.

Tehtävää helpottaa varmasti tieto ottelun tärkeydestä, sillä HIFK on vahvasti ehdolla kärkinelikkoon ja varsinkaan kotiotteluissa ei ole varaa tyriä yhtään pistettä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk