SIF kovalla itseluottamuksella Porvooseen

Kauden avauspisteitään edelleen hakeva Akilles saa keskiviikkona vieraakseen SIF:n, joka puolestaan sai edellisottelussa pistetilinsä auki komeasti kaatamalla kotonaan mestari-Cocksin ja tuon voiton myötä itseluottamus siuntiolaisleirissä on takuuvarmasti korkealla.

Akilles on ehtinyt pelata vasta kolme ottelua ja kausi alkoi kahdella selvällä tappiolla ennakkoon sarjan kärkikaartiin lukeutuville Dickenille ja Cocksille. Edellisottelussaan ÅIFK:n vieraana Akilles tappeli pisteistä jo tosissaan, mutta joutui taipumaan kuuden maalin tappioon.

Kotijoukkueen puolustuksella on ollut melkoisen kova alkukausi, sillä maaleja omiin on uponnut lähes 40 osuman ottelukohtaisella keskiarvolla.

SIF:n ohjelma on ollut myös vaikea, sillä avauskierroksella pelatun paikallistaiston BK-46:tta vastaan jälkeen vastassa on ollut koko viime kauden kärkikolmikko. HC West jätti SIF:n vaille mahdollisuuksia, mutta Dicken oli jo tiukoilla ja viimeksi siis Cocks joutui taipumaan siuntiolaisille.

Kummallakin joukkueella on ollut alkukaudesta selkeä tehokaksikko. Akilleksen Sergiy Shevchenko (26 maalia) ja Olev Eensalu (18 maalia) ovat takoneet selkeästi yli puolet porvoolaisten maaleista. SIF:n ykköstykkeinä ovat puolestaan häärineet 20 maalia mieheen toistaiseksi iskeneet Janne Korpimäki ja Anton Luuppala.

Ottelu Porvoossa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk