SIF ja Atlas taistelevat sijoituksista

SM-liigan sarjataulukon kuudes SIF ja seitsemäs Atlas kohtaavat keskiviikkona Siuntiossa ottelussa, joka on molemmille tärkeä runkosarjan lopullisten sijoitusten kannalta. Eroa kaksikolla on kolme pistettä ennen keskiviikkoa.

Kauden aiempien kohtaamisten perusteella suosikkia on vaikea nimetä. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Siuntiossa päättyi Kundien 30-32 (14-20) voittoon, Myyrmäessäkin voiton vei vierasjoukkue, kun SIF voitti lukemin 28-29 (12-15).

SIF:aa valmentaa kokenut kettu ja taiteilija Kaj Hagman, joka on kauden pukeutunut useasti valmentajanutun lisäksi myös peliasuun. Maalia vartioivat tuttu Roni Leven sekä alkukaudesta täksi kaudeksi paluun Suomeen tehnyt Richard Rehnberg. Lisäksi myös vanha tuttu Stefan Thilman on käsipallopiirien iloksi pystynyt tekemään paluun. Joukkueen kultapöksynä viilettää erittäin taitava laituri Janne Korpimäki, joka viimeistelee erittäin hyvillä variaatioilla. Kakkosena on lupaava pelinrakentaja Anton Luuppala, joka on parantunut tehojaan kauden edetessä.

Takamiehistössä heiluvat myös kokeneet Patrik Grönberg sekä loukkaantumisesta kärsinyt Ravo Voosalu. Viivalla on tehokas mies, Jaan Kauge. Laituri Gustav Svanbäck pelaa kovalla asenteella joukkueelleen ja on pelipäällä ollessaan kova pideltävä. Kundien kannattaa pitää silmillä myös Albert Rehnbergiä sekä vikkelää Antti Tahvanaista.

Kundien kaksi viimeisintä taistoa ovat olleet erien osalta kovin erilaisia. Molemmat ensimmäiset erät olleet melko vaisuja, mutta toinen jakso on tuonut pisteet kotikylään. Siuntiossa saisi meno vantaalaisittain olla sujuvampaa läpi pelin, jotta pisteet tulisivat mukaan. Voitolla Kundeilla olisi vielä ohuet saumat ohittaa SIF sarjataulukossa. Tappio puolestaan melko varmasti sinetöisi Kundeille sijan seitsemän runkosarjassa.

Isäntien osalta kyse on paitsi Atlaksen pitämisestä takana myös edellä olevien BK-46 ja jopa HIFK:nkin tavoittamisesta. Voitto Atlaksesta pitäisi SIF:n kiinni vähintään taistelussa viidennestä sijasta.

Ottelu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 18.45.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk