HIFK haastamaan Cocksia keskiviikkona

SM-liigan ainoa viikko-ottelu tällä viikolla pelataan Riihimäellä, kun HIFK matkaa keskiviikkona kärkijoukkue Cocksin vieraaksi. Kumpikaan ei viikonloppuna sarjaottelua pelannut, mutta Cocks urakoi Baltian liigan otteluissa Valko-Venäjällä.

Kovassa peliruuhkassa urakoiva Cocks on hävinnyt kotimaan sarjassa vain yhden ottelun, kun Siuntio kaatoi kukkopaidat syksyn alkukierroksilla. Baltian liigassa joukkue pelasi viikonlopun aikana peräti kolme ottelua tuloksena voitto ja kaksi tappiota.

– Joukkueelta todella esimerkillistä taistelua puolustuspäässä ja maalissa Aleksejev pelasi hyvin. Ratkaisuista hyökkäyspäässä puuttui viimeinen terävyys, päävalmentaja Kaj Kekki kommentoi seuran verkkosivuilla SKA Minskille päätteeksi kärsityn niukan tappion jälkeen.

Cocksin ja HIFK:n kauden aiemmat kohtaamiset päättyivät Cocksin selviin voittoihin, kun ensin Riihimäellä eroa oli kahdeksan maalia 34-26 ja juuri ennen joulua Kalliossa Cocks voitti kuudella maalilla lukemin 27-33. Helmikuun kolmessa pelissään Cocks voitti vieraskentällä Dickenin 19-24 ja Siuntion 26-30, sekä kotikentällä täräytti 18 maalin 38-20 -voiton Åbo IFK:sta.

HIFK:lle helmikuussa kertyi vain yksi voitto, kun kotimatsi Atlasta vastaan toi täydet pisteet 26-23 voitolla. HC West piti pisteet Granissa niukasti yhden maalin erolla 29-28, ja lopulta Dicken kävi häpäisemässä Urheilutalon kotisaldon murskavoitolla 23-34.

Maalinteossa Cocks on onnistunut Teemu Tammisen johdolla yli 60 kertaa useammin kuin IFK. Oman maalin suojelussa eroa on vielä enemmän, sillä Cocksin 455 takaiskua on lähes 100 vähemmän kuin IFK:lla.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk