Dicken hakee paluuta voittokantaan Akillesta vastaan

Kahdella edellisellä kierroksella kärkikamppailuissa tappiot kärsinyt Dicken hakee voittosäveltä uudestaan, kun lauantaina Pirkkolaan saapuu vieraaksi sarjajumbo Akilles. Porvoolaisilla on pistetili edelleen avaamatta ja Dicken puolestaan pyrkii taistelemaan vielä runkosarjan kärkisijoista tiukasti.

Vierasjoukkue Akilles on viime viikkoina ollut otsikoissa synkin uutisin, kun ensin YLE uutisoi Akilleksen harkitsevan siirtymistä sarjaporrasta alemmas, ellei voittoja ala tulla. Tämän jälkeen päävalmentaja Raivo Laast sai lähteä, ja valmennusvastuun otti virolaiskaksikko Taavi Tibar sekä Olev Eensalu. Eivätkä uutiset siihen loppuneet, sillä HC West tiedotti hankkineensa koko liigan ykköspyssyn Sergey Shevchenkon loppukauden kattavalla sopimuksella.

Akilles on siis tällä hetkellä myllerryksen keskellä, mutta se ei tarkoita sitä etteivät pelit kulkisi, kuka tietää, ehkä joukkue on saanut näistä muutoksista piristysruiskeen.

Dicken on niin ikään tappioiden tiellä kun kaksi edellistä ottelua on hävitty, ensin HC Westin vieraana ja viime lauantain Cocks-tappion myötä. On siis sanomattakin selvä että Dickenin pelaajisto janoaa takaisin voittojen tielle eikä anna Akilleksen päästä yllättämään. Kauden tilastokummajaisiin kuuluu se, että vaikka Dickenillä ja Akillekselle on eroa 22 pistettä, on kotijoukkue onnistunut maalinteossa koko kaudella vain 14 maalin verran Akillesta enemmän.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Porvoossa ja Dicken haki tuolloin selvän 40-24-voiton.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk