Otteluennakko

Derby HIFK-Dicken tiistaina

HIFK saa edelleen jatkaa pelejään pääkaupunkiseudun turvassa, kun tiistaina naapurit Lauttasaaresta saapuvat vierailulle Kallioon. Viime kaudella hopealle jäänyt Dicken on vahva suosikki finaaleihin saakka tälläkin kaudella, ja odotetusti joukkue on aloittanut liigakauden ilman tappioita.

Dickenin ensimmäiset kolme peliä päättyivät voittoihin Akillesta (24-40), Åbo IFK:ta (20-25) ja SIF:iä (31-26) vastaa. HIFK aloitti sarjan kahdella voitolla Atlasta ja BK-46:tta vastaan, mutta kolmannessa ottelussa HC West oli liian vahva vastus päihittäen IFK:n lukemin 34-21.

Dickenin paras maalintekijä kolmen ottelun jälkeen on Timmy Thor 19 osumalla. Joukkueessa on melko tasainen hyökkäys, sillä 10 maalia on jo rikki myös Valdar Noodlan (17), Casimir Stierncreutzin (12) sekä Joacim Bromanin (11) voimin.

Hyökkäyksessä IFK on tehnyt 18 maalia vähemmän kuin Dicken, mutta IFK:n ykkösmies Andre Orel on osunut jo 23 kertaa pitäen koko liigan maalipörssissä kakkossijaa West-tykittäjä Richard Sundbergin jälkeen. IFK:n toiseksi tehokkain maalintekijä on ilahduttavat tehot laidaltaan löytänyt Niclas Ahlgren 16 maalilla. Omassa päässä IFK on joutunut ohitetuksi yhteensä 85 kertaa, Dickenin nähtyä tähän mennessä 70 kertaa.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa tiistain kello 19.30.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk