Cocks keskiviikkona HC Westin vieraaksi

Liigakolmosen HC Westin ja runkosarjan voittavan Cocksin viimeinen kohtaaminen runkosarjassa pelataan keskiviikkona 19.3. kello 19.00 alkaen Kauniaisten Luolassa. Kotijoukkue hakee vielä runkosarjan kakkossijaa.

Kun West ja Cocks viimeksi kohtasivat Luolassa marraskuussa, voittajaksi tuomittiin maalein 30-31 Cocks. Tätä lähemmäs sarjapisteen menetystä ei liigakärki ole joutunut sitten viime lokakuun alun, jolloin SIF aiheutti sen kauden tähän mennessä ainoan liigatappion.

Westillä sitä vastoin on pistemenetyksiä ollut viime kierroksilla riittämiin. Kolme edellistä peliä on tuottanut pinnasarakkeeseen pyöreän nollan ja viikonlopun Dicken-tappion myötä West sai käytännössä hyvästellä haaveet paremmasta runkosarjasijoituksestakin.

Cocksin edellinen ja seuraava ottelu vierähtää EHF Challenge cupin merkeissä. Viikonloppuna Cocks voitti serbialaisvastustajansa RK Metaloplastika Sabacin Hyvinkäällä 23-17 ja lähtee ensi viikonlopun vierasotteluun kuuden maalin etulyöntiasemasta.

Sparraajaksi West ei kuitenkaan aio seuran verkkosivujen mukaan lähteä, vaan lähtee kotiotteluunsa visusti pisteet mielessä. Tarjolla on pahin vastus joka liigassa on saatavilla ja revanssimieliala on kauden aiempien kohtaamisten jälkeen suuri. Viime aikojen pelilliseen alakuloon oiva lääke, voitto sarjakärjestä, toisi mukavan boostin myös kevään loppuihin peleihin.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk