Cocks ja West kuumassa kärkikamppailussa lauantaina

SM-liigan kärkipään järjestystä ratkotaan toden teolla lauantaina, kun Cocks ja HC West iskevät yhteen Riihimäellä. Kaksikko erottaa vain kaksi pistettä sarjataulukossa. Huippuottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös netti-TV -lähetyksen kautta.

Joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa Kauniaisten Luolassa, jossa tuloksena oli 30-31 vierasvoitto. West pääsee kuitenkin otteluun hyvällä itseluottamiksella, sillä edellisessä ottelussa kaatui toinen kärkijoukkue Dicken selvästi. Cocksilla oli sen sijaan selvästi vaikeampaa viikolla Karjaalla BK-46:n vieraana, vaikka voitto lopulta irtosikin matkaan.

Kaj Kekin luotsaama tähtisikermä marssittanee kentälle jälleen loukkaantumisistaan parantuneet Kristo Järven ja Kristian Janssonin, joiden lisäksi takamiehistöstä löytyy nimet Nico Rönnberg, Kristo Voika ja Gheorge Safronii. Laitureista mainittakoon Kekin kovasti ylistämä Niko Leikama sekä BK:ta vastaan 12 maalia iskenyt Teemu Tamminen. Kokoa ja kovuutta joukkueeseen lisää vielä sentteri Robin Sjöman.

Haastajan riveistä erottuu jo kokonsa puolesta Joona Raerinne, joka pelaa 200. SM-ottelunsa HC Westin riveissä. Samaan on tähän mennessä päässyt joukkueen ex-kapteeni Tapio Tierala, jolle pelattuja otteluita siunaantui kaikkiaan 209. Westin muukin pakkikalusto (Richard Sundberg, Sten Toomla ja Anders Genberg) on ollut koko kauden hyvässä iskussa ja tulosta on tullut laajalla rintamalla.

Pientä huolta Westin päävalmentaja Mikael Källmanille tuottaa seuran verkkosivujen mukaan kapteeni Miro Koljosen Dicken-pelissä saama polvivamma. Lähipäivien tarkemmat lääkäritutkimukset sitten kertoo kuinka pitkään Miro on sivussa.

Cocksin ja Westin välinen ottelu lähetetään suorana Sportsground.fi-sivustolla, joka esittää kevään aikana parikymmentä kotimaista käsipallo-ottelua HD-tasoisena. Ottelut ovat katsottavissa osoitteessa www.sportsground.fi ja niiden katsominen sekä suorina lähetyksinä että tallenteina on täysin maksutonta, mutta edellyttää rekisteröitymistä sivustolle.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk