Otteluennakko

Cocks avaa kautensa ÅIFK:ta vastaan

SM-liigan viimeinenkin joukkue pääsee tositoimiin keskiviikkona, kun hallitseva mestari Cocks saa vieraakseen ÅIFK:n, joka kärsi viikonloppuna kauden avausottelussaan tappion HC Westille.

Cocks ei toki lepäillyt viikonloppuna muiden kahdeksan joukkueen aloittaessa kauden urakkansa SM-liigassa, vaan pelasi Baltian liigassa kaksi kovaa ottelua.

Lauantaina Celtnieks/LSPA kaatui Riikassa komeasti 11 maalilla, mutta sunnuntaina Põlvassa Cocksin peli ei kulkenut toivotusti ja Põlva Serviti nappasi niukan voiton riihimäkeläisistä. ÅIFK:lle tämä ei välttämättä tiedä hyvää, sillä keskiviikkona Riihimäen urheilutalolla vastaan asettuu taatusti ärsytetty kotijoukkue.

– Umpisurkeaa puolustuspeliä, puoliunessa kaksi askelta jäljessä läpi ottelun. Olisi ollut todella hyvä mahdollisuus ottaa täydet pisteet Põlvasta, mutta ei vaan kelvannut. Lauantain hyvä maalivahtipelikin oli jäänyt johonkin matkan varrelle. Põlvalla oli kolme oikeaa pelaajaa kentällä, mutta emme saaneet heitä kuriin, Cocksin päävalmentaja Kai Kekki ruoti seuran verkkosivuilla Põlva-tappion jälkeen.

– Positiivisia asioita olivat Teemu Tammisen huikea heittoarsenaali ja Kristian Janssonin panos molemmissa päissä kenttää.

ÅIFK kamppaili lauantaina HC Westin vieraana hyvin reilun puoliajan verran, mutta joutui lopussa taipumaan 12 maalin tappioon. Nyt edessä on vähintään yhtä kova testi Ulf Anderssonin suojateille.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk