Otteluennakko

BK-46 isännöi Atlasta

Karjaalainen BK-46 saa lauantaina vastaansa Atlaksen. Vieraat ovat pelanneet vasta yhden sarjaottelun, jossa se kärsi 24-28-tappion HIFK:lle. BK-46 puolestaan on kerännyt kahdesta ottelusta yhden voiton.

Viime vuodet, välillä kiivaastikin otelleet kiistakumppanit ratkovat nyt kauden aluksi jo toistamiseen paremmuudestaan, kun tällä kertaa Suomen Cupin sijasta pelataankin SM-liigaa.

Viime kerralla Kundit nappasi arvokkaan voiton, joten BK:lla lienee jälleen kalavelkoja maksettavanaan, mutta tähän tuskin suostutaan ilman kunnon taistelua. BK:n osalta avainhahmoihin tulevassa taistossa tulee lukeutumaan ehdottomasti Robin Karlsson, mikäli mies päästetään irti pelinrakentajan paikalle. Pelikäsitykseltään hän on päällikkö joukkueessaan.

HIFK:ta vastaan SM-pelissä Janis Selgen loukkaannuttua Robin dilkkasi palloa melko maittavasti. BK:n huolena onkin varmasti Selgen kunto, jota HIFK-pelissä vaivasi ensi käsi ja lopulta mies oli pakotettu siirtymään kokonaan sivuun polven muljahdettua. HIFK:ta vastaan aina iloinen O-P Korpimäki keskittyikin enemmän itse peliin ja vasemmaksi pakiksi päästyään alavedot lähtivät hyvin tehokkaasti. Pelissä myös näkyi pitkästä aikaa hyvää tunnetta.

Maalivahti Mikael Heinonen ei onnistunut täysin cup-pelissä Kundeja vastaan, mutta liigassa on noussut aivan avainasemaan joukkueensa pelissä. Nuori Sebastian Säkkinen on nappaamassa maajoukkuemies Jasper Hellbergiltä ykköslaiturin postin. Sen verran alkaa olla tehokasta peli.

BK-46- Atlas pelataan Karjaan Sisu Arenalla lauantaina 5.10. klo 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk