Atlas haastamaan Cocksia keskiviikkona

Tammikuun viimeinen SM-liigan ottelu pelataan keskiviikkoiltana Riihimäellä, kun sarjakärki Cocks saa vieraakseen Atlaksen. Otteluun lähdetään asetelmasta, jossa Cocks on sarjataulukon kärjessä neljän pisteen erolla ja Atlas puolestaan pitää hallussaan seitsemättä sijaa.

Kuva: Juha Tamminen

Kuva: Juha Tamminen

Cocksin tiukka tammikuun ottelurypistys jatkuu, kun Atlas saapuu vuorollaan yrittämään sarjakärjen kaatoa. Keskiviikon ottelun jälkeen Cocksilla on edessä vielä mielenkiintoinen kahden vierasottelun viikonloppu, jolloin lauantaina joukkue kohtaa SM-liigaottelussa Dickenin Pirkkolassa ja sunnuntaina Baltian Liigassa HC Kehran Virossa. Sen jälkeen tahti hetkeksi hieman rauhoittuu, ennen kuin Challenge Cup ja Baltian Liiga taas jatkuvat. Alun perin jo tammikuun puolivälissä pelattava ottelu siirrettiin kyseiseen ajankohtaan, kun Baltian liigan kiireet sotki isäntien ohjelmaa.

Vierasjoukkue Atlaksen uuden vuoden aloitus ei ole ollut järin vakuuttava. Ensin joukkue kukisti sarjajumbo Akilleksen kotonaan vain vaivoin maalein 29-26 ja kävi sitten Turussa häviämässä ÅIFK:lle lukemin 32-27.

Cocksilla on puolestaan SM-liigassa allaan kaksi hyvin erilaista suoritusta. Ensin joukkue kävi Karjaalla kertaamassa huonon asenteen lyhyen oppimäärän ja siitä sisuuntuneena kaatoi seuraavaksi kotonaan HC Westin fantastisella pelillä.

Mikäli Atlas Riihimäelle lähtee mukanaan repullinen hamekangasta, käy siellä kuin HC Westille, joten taistelumielialan ja voitonhalun pitää olla eriasennossa kuin vuoden aikaisemmissa peleissä. Näyttöhaluja Atlaksella ÅIFK-tappion myötä varmasti ainakin riittää. Lokakuussa Myyrmäessä Atlas piti myös Cocksia suhteellisen tiukalla ja riihimäkeläiset jäivät harvinaisesti alle 30 maaliin. Pisteet matkasivat kuitenkin Cocksin mukana maalein 24-29.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk