Akilles uusin voimin BK-46:n kimppuun

Akilles metsästää edelleen kauden avauspisteitään, kun sunnuntaina Porvooseen saapuu vieraaksi BK-46. Kotijoukkue lähtee otteluun uudessa komennossa päävalmentaja Raivo Laastin siirryttyä sivuun tehtävästään viikolla.

Akilles punoo kuvioitaan nyt pelaajavalmentajakaksikko Olev Eensalun ja Taavi Tibarin johdolla. Pistepussi on edelleen tyhjä, mutta alkuvuoden otteet ovat olleet lupaavia Akilleen pidettyä tiukilla niin HIFK:ta kuin Atlastakin. Tuloksena olivat kuitenkin tappiot kahdella ja kolmella maalilla.

BK-46 on sekin kärsinyt uuden vuoden puolella kaksi tappiota. Ensin Dicken pöllytti karjaalaisia selvin lukemin, mutta edellisottelussa BK piti kärkijoukkue Cocksia lujilla, joskin taipui lopussa niukkaan tappioon.

Aiemmin tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen. Marraskuun puolivälissä Karjaalla lukemat olivat BK:n hyväksi selkeät 37-25.

Akilleksen suurimmat ongelmat tällä kaudella ovat olleet puolustuspäässä, sillä joukkue on päästänyt selvästi eniten maaleja SM-liigassa. Omissa on soinut yli 37 maalin keskiarvolla ja se selittää pitkälti tappioputkea. Maalinteko Akilleelta on sen sijaan sujunut vähintään kohtuullisesti, porvoolaiset ovat tehneet maaleja selvästi enemmän kuin nyt vastaan asettuva BK.

Ottelu Porvoossa alkaa sunnuntaina kello 17.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk