Otteluennakko

ÅIFK ja Akilles metsästävät avauspisteitään

Vielä pisteittä olevat ÅIFK ja Akilles kohtaavat keskiviikkona Samppalinnan palloiluhallissa ja ainakin toisen nollaputki menee näin väistämättä poikki. Ottelu Turussa alkaa kello 18.30.

Akilleksella tappioita on alla kaksi ja ÅIFK:lle jo kolme. Turkulaisten osalta on kuitenkin hyvä huomata, että vastassa on ollut toistaiseksi viime kauden koko kärkikolmikko ja jokaisessa ottelussa ÅIFK.lla on ollut omat mahdollisuutensa.

– Asetelma joukkueessa on erinomainen ja kaikki pelaajat osoittavat todellista intoa ja halua sekä harjoituksissa että otteluissa. Meillä on ehdottomasti ollut kovin mahdollinen alku kaudelle, kun katsoo vastustajia, ÅIFK-luotsi Ulf Andersson totesi kolmen ottelun avausputken jälkeen seuran verkkosivuilla.

– Olemme vastanneet haasteeseen kuitenkin tavalla, johon voi olla vain tyytyväinen. Tietysti haluamme kaikki voittaa otteluita, mutta tässä vaiheessa kautta joukkueen tilaa, monia uusia pelaajia ja uutta valmentajaa ajatellen meidän täytyy katsoa pidemmälle kuin vain yksittäisiin tuloksiin.

Andersson uskoo vakaasti, että tuloksiakin alkaa tulla. Tunnelma joukkueessa luo hänen mukaansa hyvää pohjaa tulevalle.

– Aina kun tarvitaan kaikki keskittyvät olennaiseen, mutta nauru tai pikku kuje ei koskaan ole kaukana. Tämä on ninusta hyvä ja luova ympäristö pelaajille, jotka haluavat kehittyä ja saavuttaa suuria tavoitteita.

Kumpi saa pistesarakkeeseensa ensimmäisen merkinnän, ÅIFK vai Akilles? Se selviää keskiviikkona.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk