West ryösti pisteet Pirkkolasta

Dicken joutui taipumaan maalein 27-28 (17-15).

Westillä oli alla ainoastaan yksi vierasvoitto marraskuun jälkeen, pisteet tulivat tarpeeseen ja mieluisalla tavalla. Voitolla West vankisti paikkaansa sarjakolmosena, kun pahin uhkaaja BK-46 on, tosin ottelun vähemmän pelanneena, kolme pistettä perässä. Dicken päätynee runkosarjassa sijalle kaksi.

– Se oli omituinen peli, paljon maaleja ensimmäisellä jaksolla molemmille joukkueille ja tauon jälkeen vähemmän maaleja. Ensimmäisellä jaksolla molempien joukkueiden hyökkäys toimi erittäin hyvin ja maalivahtipeli toimi huonosti, mutta sitten toisessa erässä molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat paremmin. Dickenillä puuttui tänään pari avainpelaajaa ja lopussa pallo pomppi meidän puolelle ja tänään otettiin tärkeä voitto, ottelun parhaana palkittu West-veskari Thomas Lindström mietti.

Lokakuussa joukkueiden kohdatessa Pirkkolassa oli sattuneesta syystä jännitettä ilmassa ja kotijoukkue selvästi parempi. Nyt voimasuhteet ovat pyörähtäneet ympäri.

– Tänään me oltiin parempi joukkue, vaikka heitettiin todella paljon ohi läpiajo paikoista. Siitä huolimatta otettiin todella tärkeä voitto. Mielestäni pallo pomppi enemmän Dickenille, niillä oli monta ylärima sisään, eli millimetrit oli niiden puolella ja ne sai myös melkein kaikki palautukset. Silti pystyttiin voittamaan peli joka todistaa, että oltiin parempi joukkue. Tämä oli henkisesti todella tärkeä voitto joukkueelle varsinkin kun on enää neljä kierrosta jäljellä playoff peleihin, Mikael Källman summasi.

Dicken sortui myös ulosajoihin viisi kertaa vastustajaansa enemmän, johtuiko se väsymyksestä vai väsyttikö se joukkuetta? Laajemmalla rintamalla maaleja iskeneet vieraat käyttivät kuitenkin kotijoukkueen jäähyilyt hyväkseen ja käänsivät pelin väkisin loppuminuttien aikana.

– Tasainen peli alusta loppuun ja Westillä oli hieman enemmän vaihtopelaajia jotka ne pystyi kiertämään ja sillä ne jaksoi pelata loppuun asti. Lopulla oli hieman liian raskasta meille varsinkin takamiehille. Toivottavasti saadaan pelaajia pian takasin, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström sanoi.

 

Maalintekijät 

Dicken: Timmy Thor 8, Casimir Stierncreutz 8, Benny Broman 5, Joona Hertola 3, Anton Rémy 2, Björn Broman 1.

Thomas Lindström valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi

Thomas Lindström valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi

HC West: Richard Sundberg 6, Jani Tuominen 5, Anders Genberg 4, Sami Silfver 3, Joona Raerinne 3, Olle Stenius 3, Sam Kihlstedt 2, Fredrik Forss 1, Miro Koljonen 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Thomas Lindström, HC West

** Timmy Thor, Dicken

* Casimir Stierncreutz, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk