Helsinki

Stadin valtikka tukevasti Dickenillä

HIFK taipui kotonaan peräti 28-43 (11-19).

Dicken ratkaisi paikallispelin Helsingin Urheilutalolla jo varhaisessa vaiheessa. Kun peli oli vanhentunut parikymmentä minuuttia, oli kasassa viisitoista osumaa. Kotijoukkueen maalisarake näytti kolmea.

– Keskityimme ottelun alkuun ja saimme hyvän startin peliin. Pidimme HIFK:n hyökkäyksen aisoissa ja onnistuimme itse maalinteossa. Saimme tällä kertaa pelin ratkaistua nopeasti, mutta myöhemmin omaankin peliin tuli heikompia vaiheita, Dicken päävalmentaja Thomas Lindström mietti.

HIFK:n päävalmentaja Kenneth Bäcklund ihmetteli joukkueen kadonnutta virettä.

– Meidän pelimme toimi hyvin ennen joulua ja joulutauon jälkeen, mutta edellisestä SIF -tappiosta lähtien joukkueesta on puuttunut tahto ja pelaamisen ilo. Sovitut ja harjoitellut asiat eivät toimi pelissä, mikä on huolestuttavaa.

Pelin parhaaksi valitun Benny Bromanin mukaan, loppunumerot eivät kerro koko totuutta.

– Aloitimme pelin vahvasti. Puolustuksemme toimi HIFK:n heittoja vastaan, mutta joukkue tarjosi kyllä lopputulosta paremman vastuksen.

Maalintekijät

HIFK: Andre Orel 11, Serghei Glinca 6, Niklas Salmén 3, Antti Koskela 2, Thomas Åkermarck 2, Johannes Bargum 2, Jasu Heino 1, Mika Siven 1.

Benny Broman kuritti HIFK:ta yhdeksällä maalilla

Benny Broman kuritti HIFK:ta yhdeksällä maalilla

Dicken: Benny Broman 9, Casimir Stierncreutz 9, Joona Hertola 7, Timmy Thor 5, Anton Remy 5, Björn Broman 4, Philip Ahlgren 2, Max Knuts 1, Mikael Usvalahti 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Benny Broman, Dicken

** Anton Remy, Dicken

* Casimir Stierncreutz, Dicken

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk