Helsinki

Liigan kärkikamppailu Karjaalla päättyi Dickenin voittoon

Vierasjoukkue haki pisteet maalein 20-24 (9-8) ja jatkaa tappioitta sarjakärjessä.

Kahden ensimmäisen kierroksen otteluissa, sekä BK-46 että Dicken olivat pyssyttäneet maaleja kovalla keskiarvolla, mutta Liigan kärkikamppailussa joukkueiden välillä nähtiin todella vähämaalinen avausjakso.

Toisella jaksolla Dicken onnistui maalinteossa aavistuksen kotijoukkuetta paremmin ja käänsi ottelun edukseen. Kummankin joukkueen maalivahdit palkittiin ansaitusti LähiTapiola tähdillä.

– Aika ajoin hyvää peliä meiltä. Pitää muistaa, että tässä ajetaan sisään uutta joukkuetta. Tällaisessa ottelussa pienet marginaalit ratkaisevat. Hyökkäyksessä meillä on paljon parannettavaa. Katson kuitenkin luottavaisin mielin eteenpäin, BK-46:n päävalmentaja Jan Källman totesi.

Ottelun vakuuttavin pelaaja, Patrik Roslander oli tyytyväinen puolustuksen apuun.

-Vaikea ottelu. Meillä puolustus toimi hyvin ja minullakin oli hyvä päivä. Joitakin helppoja upposi, mutta ne piti unohtaa sen sileän tien.

Dicken ei selvinnyt ottelusta ilman huonoja uutisia. Edelliskierroksella kahdeksantoista maalia Akilleksen verkkoon heittänyt Casimir Stierncreutz joutui jättämään leikin kesken.

– Jännittävä käsipallo-ottelu. Puolustus toimi hyvin vaikka pyöriteltiin sitä vain kolmella pakilla. Stjerncreutzin loukkaantuminen niin aikaisessa vaiheessa oli harmillista, mutta toisaalta myös herätti meidät. Hyvä taistelu, Dicken-luotsi Thomas Lindström kommentoi.

Maalintekijät

BK-46: OlliPekka Korpimäki 4, Janis Selge 4, Mario Karuse 4, Sam Sjöman 3, Robin Karlsson 3, Kaj Hagman 1, Jasper Hellberg 1.

Patrik Roslander

Dicken: Benny Broman 8, Valdar Noodla 5, Timmy Thor 5, Anton usvalahti 2, Joacim Broman 2, Philip Ahlgren 1, Teemu Hertola 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Patrik Roslander, Dicken

** Petter Forsström, BK-46

* Benny Broman, Dicken

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk