Riihimäki

Järve ja Puhakka tulikuumina toisessa finaalissa

Ottelu päättyi Pirkkolassa vierasvoittoon  ja. 31-33, 27-27 (15-14).

Toisessa loppuottelussa tarvittiin jatkoaika, jotta parempi joukkue saatiin seulottua. Kristo Järven hehkuva heittokäsi ja Timo Puhakan loistavat paraatipelastukset siivittivät Cocksin lopulta voittoon. Riihimäkeläiset johtavat nyt otteluvoitoin 2-0, mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

– Meinasi bensa loppua omilla, mutta joukkue on kasvanut sen verran, että ei luovuteta missään vaiheessa. Minun mielestä pelattiin joukkueena, siinä ehkä suurin ero. Kyllä vastustajakin taisteli, mutta pallo pomppi tänään meille, Kaj Kekki totesi.

Dicken pelasi paremmin kuin lauantaina ja hyökkäyspäässä ratkaisuja tuli leveämmältä. Peli oli pitkään kotijoukkueella kontrollissa, mutta lopun hosuminen maksoi tärkeän voiton. Vaikea uskoa, että Dicken pystyisi enää voittamaan Cocksia kolme kertaa putkeen.

Cocks jäähyili ja pelasi välillä jopa kolmella kuutta vastaan, tuon jakson vieraat veivät kuitenkin uskomattomasti 0-1. Vielä pari minuuttia ennen loppusummeriakin voitto oli Dickenin omissa käsissä, Kristo Järvelle ei kuitenkaan löytynyt sunnuntaina pysäyttäjää. Ovela vasuri vei kotijoukkueen puolustajia kuin sitä kuuluisaa mätää kukkoa. Järvellä kiva ilta töissä, saldona 14 maalia.

– Tiukka peli oli. Tuntui että meillä oli peli hallussa, mutta lopussa hukattiin muutama avopaikka, kun piti ratkaista peli. Jatkoaika voi sitten mennä ihan miten tahansa. Ei tässä muuta, kun pitää mennä valmistautumaan keskiviikkoon peliin, Thomas Lindström sanoi.

Riihimäkeläisten maalinsuulla pelin aloittanut Yevgen Umovits ajettiin kentältä punaisen kortin saattelemana, holtittoman ulostulon seurauksena. Ennenkin kovissa liemissä keitetty kokenut Timo Puhakka hyppäsi kehiin, napsi jatkoajalla tarvittavat kopit ja Cocks pääsi ottamaan toisen kiinnityksen mestaruuteen.

– Puolustus tiivisti jatkoajalle ja siten torjunnat oli helpompi tehdä. Vähän oli tuuriakin mukana, Puhakka summasi.

 

 

Maalintekijät

Dicken: Timmy Thor 8, Joacim Broman 8 , Casimir Stierncreutz 6 , Joona Hertola 4 , Benny Broman 2 , Mikael Knus 2, Philip Ahlgren 1.

Cocks: Kristo Järve14, Gheorghe Sarfonii 5, Teemu Tamminen 5 , Kristian Jansson 4 , Roni Syrjälä 2 , Antti Rogenbaum 1, Siim Pinnonen1, Niko Leikama 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Timo Puhakka, Cocks

** Mikael Mäkelä, Dicken

* Kristo Järve, Cocks

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk