Helsinki

HIFK nipisti pisteen Cocksilta

Runsasmaalinen peli Helsingin Urheilutalolla, päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasan 38-38 (13-18).

Pistemenetys oli sarjakärjelle vasta kauden toinen, joulukuussa tuli tappio Karjaalla.

– Jos haetaan ottelusta jotain positiivista, niin maalinteossa onnistuimme tänään hyvin. HIFK oli hyvä vastus ja pakotti meidät jakamaan pisteet, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki kertoi.

Umpisurkeasti kautensa aloittanut HIFK on päässyt hyvään liitoon, ja Kenneth Bäcklundin valmennusopit ovat alkaneet purra. Teoriassa jopa kotietu pudotuspeleihin on vielä otettavissa.

– Meillä oli vahva loppu pelissä. Alussa tuli paljon virheitä ja hukattiin maalipaikkoja. Alivoima vaikeutti vastustajan tavoittamista toisella jaksolla, mutta pallo pomppi hyvin ja saatiin arvokas piste, Bäcklund mietti.

Teemu Tamminen keräsi tähdet, tällä kertaa syntyi viisitoista maalia.

– Oma matsi meni hyvin ja joukkueen peli toimi hyvin hyökkäyspäässä. Ekalla jaksolla puolustuskin toimi, mutta lopussa HIFK tuli taas kylkeen.

Katso ottelun jännittävät loppuhetket:

http://arenan.yle.fi/tv/1805732/#/play

 

Maalintekijät

HIFK: Andre Orel 11, Sergei Glinca 10, Tom Lindström 6, Niklas Salmén 3, Mika Sivén 2, Johannes Bargum 2, Martin Hagström 2, Oskar Köhler 1, Christoffer Eneberg 1.

Cocks: Teemu Tamminen 15, Gheorghe Safronii 8, Antti Rogenbaum 5, Kristo Järve 4, Roman Protcenko 3, Ahti Rogenbaum 2, Roni Syrjälä 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Teemu Tamminen, Cocks

** Andre Orel, HIFK

* Kristo Järve, Cocks

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk