HC West voitti luolassaan BK-46:n

Kotijoukkue nitisti Karjaalaisten peli-ilon jo ensimmäisellä jaksolla. Merkillisen pelin loppulukemat painetaan aikakirjoihin 24-16 (14-5). 

Källmanin veljesten valmentamissa joukkueissa tapahtui kesän aikana useita muutoksia ja moni asiantuntija oli veikkauksissaan valmis laittamaan BK:n jo HC Westin kanssa samaan kategoriaan mitalitaistossa. Lauantain perusteella PMMP-duon laulu ”pysy aina pikkuveljenä”, saattaa nousta hittilistalla korkealle Kauniaisissa.

Käsipallokin on ja pysyy maalintekopelinä, jos osa-alue takeltelee on voittaminen vaikeaa. Sen vierasjoukkue joutui toteamaan karulla tavalla, ottelu oli nopeasti ohi.

– En ole koskaan nähnyt vastaavaa kuin ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana, yksi tehty maali. Vastustaja taisteli, me emme, Jan Källman sanoi.

Kokenut maalivahti Thomas Lindström oli maalillaan mainio, esitys palkittiin kolmella tähdellä.

– Saatiin hyvä lähtö ja sen jälkeen peli kulki. Asenne oli tänään kaikilla kohdillaan.

Myöls Mikael Källman kiitteli veskarin panosta.

– Ottelu ratkesi yllättävän varhain. Puolustus ja Lindis oli voiton perusta.

HC West on Liigassa kolmantena ja BK-46 viidentenä. Viikon päästä West matkustaa Siuntioon ja BK isännöi SISU Arenalla Atlasta.

Maalintekijät 

Thomas Lindström valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi

HC West: Richard Sundberg 6, Miro Koljonen 5, Joona Raerinne 4, Sam Kihlstedt 4, Anders Genberg 2, Sami Silfver 1, Jani Tuominen 1, Benjamin Olsson 1.

BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 5, Jasper Hellberg 5, Mario Karuse 2, Janis Selge 1, Janne Korpimäki 1, Viktor Westerlund 1, Robin Sjöman 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Thomas Lindström, HC West

** Miro Koljonen, HC West

* Richard Sundberg, HC West

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk