Helsinki

Kotijoukkueen hyvä alku hyydytti Westin

Dicken kaatoi HC Westin lopulta maalein 30-22 (20-12).

– Aloitimme hyvin. Olimme todella hyvin valmistautuneita ja minun mielestäni taistelimme läpi ottelun. Seuraava ottelu on kuitenkin uusi peli, eli nollataan ja lähdetään Kauniaiseen jälleen torstaina taistelemaan voitosta, ottelun parhaaksi arvostettu Benny Broman mietti.

Kun alle kymmenen minuuttia oli pelikellossa johti Dicken ottelua jo kuudella maalilla (8-2) ja vaikka West hieman paransikin otteitaan jakson edetessä, oli Dicken koko ajan kuskin paikalla. Puoliaikajohto oli kahdeksan maalia ja se pysyi samana loppuun asti.

– Saimme unelma-alun ja pojat olivat ihan uskomattoman latautuneita. Puolustus toimi hyvin alussa, Patrick oli hyvä maalissa ja syötti todella hienoja nopeita. Sillä tavalla saimme nopeat kontrauksemme toimimaan niin kuin halusimme. Tämä riitti tänään, mutta lopussa meidän pelimme puuroutui hieman. Tästä mennään valmistautumaan seuraavaan peliin, Dicken-luotsi Thomas Lindström kertoi.

Benny Bromanin lisäksi myös Timmy Thor ja Valdar Noodla olivat pelipäällä, yhteensä kymmenen Dickenin pelaajaa sai nimensä maalintekijätilastoihin.

Mikael Källman jakoi reilusti tunnustusta vastustajille.

-Dicken oli tänään parempi. Dickenin pitääkin olla parempi, mutta ei näin paljon. Joukkueiden välissä on laatuero, kun katsoo mitä on tapahtunut joukkueiden välillä, mutta näin iso laatuero ei ole. Meidän pitää nostaa omaa tasoa huomattavasti, että pystymme taistelemaan tässä sarjassa. Tänään pelasimme alle oman tasomme.

Maalintekijät

Dicken: Benny Broman 9, Timmy Thor 5, Joacim Broman 4, Valdar Noodla 4, Anton Rémy 2, Max Knuts 2, Joona Hertola 1, Teemu Hertola 1, Casimir Stierncreutz 1, Anton Usvalahti  1.

HC West: Miro Koljonen 7, Richard Sundberg 6, Joona Raerinne 3, Jani Tuominen 2, Sami Silfver 2, Anders Genberg 1, Olle Stenius 1.

 

LähiTapiola Tähtipelaajat

*** Benny Broman, Dicken

** Timmy Thor, Dicken

* Miro Koljonen, HC West

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk