Helsinki

Dicken voitti Westin

Vähämaalinen peli päättyi Pirkkolassa 25-18 (11-9).

– Mielestäni se oli vähän ”kramppi”tyylinen matsi. Me saatiin puolustus toimimaan hyvin mutta hyökkäys tökki vähän, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström kommentoi.

Hyökkäyspeli tosiaan sakkasi kummallakin joukkueella, osittain hyvän puolustus- ja maalivahtipelin ansiosta. Varmasti myös kovan latauksen vuoksi nähtiin poikkeuksellisen paljon teknisiä virheitä. Syötöt olivat epätarkkoja ja ajopelien ajoitukset olivat järjestään aavistuksen pielessä molemmilla joukkueilla. Avausjaksolla maaleja nähtiinkin molemmissa päissä lähinnä hyvien yksilösuoritusten jälkeen eikä komeiden kuvioiden ansiosta. HC Westillä maalinteossa onnistui ainoastaan viisi miestä

Toisen jakson aluksi yli viisisataapäinen kauden ennätysyleisö hiljeni, kun Casimir Stierncreutz loukkaantui pahan näköisesti. Peli oli pysähdyksissä puolisen tuntia, kunnes takamies siirrettin paareilla kentältä ja vietiin jatkotutkimuksiin.

Ikävän, mutta pakollisen tauon jälkeen Dicken pääsi paremmin pelirytmiin mukaan ja nykäisi ratkaisevan eron. West ei onnistunut maalinteossa kertaakaan toisen puoliajan ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja lopullinen niitti oli Joona Raerinteen suora punainen hyökkäyspäässä. Westin ainoa valopilkku oli Jani Tuominen joka viimeisilläkin minuuteilla teki kaikkensa jotta vieraat olisivat päässeet vielä peliin mukaan. Tuomisen ripeät fintit ja ovelat vedot poikivat kentän korkeimman maalimäärän, kahdeksan.

– Meidän puolustus ja hyökkäys ei toiminut yhtään tänään, Mikael Källman sanoi ja oli täysin oikeassa.

Mittari oli kuitenkin parasta A-luokkaa ja Källman tietää sen varmasti itsekin. Ensimmäisen jakson jälkeen ero oli vaivaiset kaksi maalia ja sen suuruinen ero on kiinni kurottavissa ennen kevään ratkaisupelejä.

Patrik Roslander oli maalillaan kuin muuri.

– Vaikutti siltä, että oli vähän raskasta molemmille joukkueille. Ja ainahan se on vähän outoa pelata vanhoja joukkuekavereita vastaan, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä, ”Paaki” puheli.

Maalintekijät

Dicken: Benny Broman 5, Valdar Noodla 5, Mikael Knus 3, Timmy Thor 3, Joachim Björnström 3, Casimir Stierncreutz 2, Joacim Broman 2, Teemu Hertola 1,

Patrik Roslander

Max Knuts 1.

HC West: Jani Tuominen 8, Joona Raerinne 5, Sami Silfver 2, Olle Stenius 2, Richard Sundberg 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Patrik Roslander, Dicken

** Jani Tuominen, HC West

* Valdar Noodla, Dicken

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk