Helsinki

Dicken voitti juhlapelissään ÅIFK:n

80-vuotispäiviään viettänyt Lauttasaarelaisseura murjoi vieraansa Pirkkolassa vajaamiehisenäkin maalein 34-25 (17-7).

– Siitä huolimatta että meillä ei ollut täysi joukkue pystyttiin hoitamaan peli hyvin. Ensimäisellä puoliajalla puolustus sekä maalivahtipeli onnistui hyvin ja päästiin paljon nopeisiin, kolmella LähiTapiola tähdellä palkittu Benny Broman mietti.

Kotijoukkueen hyvä alku kantoi loppuun asti.

– Saimme huippualoituksen peliin, viiden maalin johto ja sitten ÅIFK tuli mukaan peliin. ÅIFK väsyi kuitenkin jo alussa ja jaksoimme painaa päälle. Toisella jaksolla pidettiin johto yllä ja pelattiin loppuun asti, Thomas Lindström kommentoi.

Kulunut klisee, että seuraava peli on kauden tärkein, pätee turkulaisten kohdalla. Vastaan tulee Akilles ja siinä saattaa ratketa paljon.

– Vaikea peli heti alusta, Dicken sai hyvän aloituksen ja johti peliä 5-0. Dickenillä oli matala puolustus ja emme löytäneet ratkaisua siinä ja meidän puolustuksessa puuttui koko. Tänään Dicken oli parempi. Nyt keskitymme seuraavaan peliin Akillestä vastaan, Thomas Hivert mietti

Voitto piti hengissä Dickenin toiveet runkosarjan ykköstilasta, Cocks on edelleen kaksi pistettä edellä.

Maalintekijät

Dicken: Benny Broman 10, Timmy Thor 7, Casimir Stierncreutz 4, Anton Rémy 3, Philip Ahlgren 3, Max Knuts 3, Mikael Usvalahti 2, Thomas Hollfast 1, Anton Usvalahti 1, Philip Söderlund 1.

ÅIFK: Andreas Nyström 6, Taavi Tibar 4, Joonas Nieminen 3, Topias Laine 2, Olev Eensalu 2, Frans Lindholm 2, Dusan Santrac 2, Pekko Aalto 1, Valto Kuusisto 1, Vilppu Kuuluvainen 1, Paavo Brummer 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Benny Broman, Dicken

** Timmy Thor, Dicken

* Andreas Nyström, ÅIFK

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk