Helsinki

Dicken lisäsi turkulaisten tuskaa

Kauden alla kaksi kovaa virolaista ja ranskalaisvalmentajan hankkinut ÅIFK taipui Pirkkolassa selvästi maalein 36-26 (19-13).

– Ottelu oli hyvä testi minulle, jotta näin miten joukkue reagoi. Meillä on ollut vaikea alkukausi, yksi voitto ja yksi tasapeli. Ottelu oli aika ajoin hyvääkin pelaamista, mutta ottelu kestää 60 minuuttia. Meidän pitää pystyä pelaamaan kauemmin parempaa käsipalloa, Thomas Hivert kertasi tapahtumia.

Dicken palasi voittojen tielle viime kierroksella kärsityn Cocks-tappion jälkeen  ja jatkaa sarjakakkosena.

– Ei ollut paras mahdollinen ottelu tänään meiltä, mutta hyvä että tulimme lopussa peliin sisään. Meidän pitää oppia valmistautumaan paremmin keskiviikkomatseihin, ottelun parhaana palkittu Joacim Broman mietti.

Ei kai suurta spektaakkelia odotettukaan, mutta ylivoimainen kotijoukkue ratkaisi jännityksen kannalta pelin turhan aikaisin. Kun kolmannes toista jaksoa oli pelattu, johti Dicken yhdellätoista osumalla ja peli oli lopullisesti ohi.

– Oli vähän käynnistymisvaikeuksia ensimmäisellä puoliajalla ja sitten, kun saatiin vähän rakoa, oli vaikeata myös ylläpitää sitä. Mutta toisen puoliajan alussa pelattiin ihan hyvää käsipalloa, Thomas Lindström tuumasi.

Maalintekijät

Dicken: Timmy Thor 9, Joachim Björnström 7, Joacim Broman 6, Benny Broman 6, Anton Rémy 4, Teemu Hertola 1, Mikael Knus 1, Jukka Kamula 1, Philip Ahlgren 1

ÅIFK: Taavi Tibar 5, Olev Eensalu 4, Sten Toomla 4, Frans Lindholm 4, Vilppu Kuuluvainen 4, Andreas Nyström 4, Niklas Manderoos 1

LähiTapiola Tähdet

*** Joacim Broman, Dicken
** Timmy Thor, Dicken
* Benny Broman, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk