Helsinki

Dicken jatkaa sarjakärjessä

Helsinkiläiset ovat neljän kierroksen jälkeen edelleen pistemenetyksittä, kun SIF kaatui lauantaina Pirkkolassa maalein 38-31 (19-10).

Hyökkäyspäässä Dicken onnistui tasaisella tahdilla, mutta toisella jaksolla puolustus aukesi ensimmäistä puoliaikaa enemmän.

– Aloitettiin hyvin ja lopussa pelattiin huonosti, kiteytti yhdeksän kertaa maaliverkkoja tuulettanut ja ottelun vakuuttavimmaksi valittu Benny Broman.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt osasi odottaa vaikeaa peliä.

– Lopputulos oli ihan odotettavissa, kun katsotaan miten meidän harjoitukset meni viime viikolla. Meillä oli liian monta miestä poissa harjoitusvahvuudesta, syystä tai toisesta.

SIF on nyt pelannut kolme peliä ja saldona on voitto ja kaksi tappiota, ensi lauantaina HC West vierailee Siuntiossa. Dicken pelaa paikallispelin perjantaina HIFK:n vieraana.

Maalintekijät

Dicken: Benny Broman 9, Timmy Thor 9, Casimir Stierncreutz 8, Mikael Knus 4, Anton Usvalahti 3, Joacim Broman 2, Valdar Noodla 2, Teemu Hertola 1.

SIF: Christoffer Modig 8, Patrick Grönberg 5, Stig Thilman 4, Anton Luuppala 4, Ravo Voosalu 4, Albert Lindholm 3, Gustav Svanbäck 2, Christoffer Holm 1.

LähiTapiola Tähdet 

*** Benny Broman, Dicken

** Casimir Stierncreutz, Dicken

* Christoffer Modig, SIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk