Riihimäki

Cocksilla jälleen vaikeaa Karjaalla

Tällä kertaa pisteet kuitenkin matkasivat vieraiden mukaan maalein 30-35 (17-18).

Karjaalaisryhmä tuli jälleen kentälle intoa puhkuen ja pystyi ahdistamaan Liigan kärjessä porskuttavaa Cocksia toden teolla. Parikymmentä minuuttia ennen loppusummeria mentiin vielä BK-46:n tahdittaessa ottelua. Kovavireisen Teemu Tammisen pommitettua kaksi maalia puolen minuutin välein (24-26 ja 24-27) sai ottelu käänteen, josta raitapaitainen kotijoukkue ei enää toipunut.

Tamminen yhdessä Kristo Järven ja Timo Puhakan kanssa oli se pieni ratkaiseva ero.

– Meillä oli parempi asenne kuin viime ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla puolustus ei toiminut ja maalivahti ei ottanut mitään. Toisella jaksolla Puhakka tuli maaliin ja otti tärkeitä torjuntoja. Karjaalla on aina erittäin vaikeata pelata, Kristo Järve analysoi.

Kotijoukkueen tehoista vastasi kokenut Kaj Hagman (7maalia) ja teini-ikäinen Oliver Helander (9). Poikien keihäänheiton suomenennätyksen haltijasta kuullaan taatusti näissä ympyröissä vielä lisää.

– Pelattiin mukavaa hyökkäyspeliä. Haasteet löytyivät puolustuspelistä, siinä emme riittäneet. Olen kuitenkin ylpeä joukkueesta, pelasimme hyvällä ilmeellä, BK-luotsi Jan Källman totesi.

Maalintekijät

BK-46: Oliver Helander 9, Kaj Hagman 7, Fredrik Adamsson 5, Jasper Hellberg 4, Sam Sjöman 3, Mario Karuse 2.

Kristo Järve valittiin ottelun vakuuttavimmaksi

Kristo Järve valittiin ottelun vakuuttavimmaksi

Cocks: Teemu Tamminen 9, Kristo Järve 9, Siim Pinnonen 7, Antti Rogenbaum 6, Gheorghe Safronii 2, Vjatseslav Pylypenko 1, Roni Syrjälä 1.

LähiTapiola Tähdet
*** Kristo Järve, Cocks
** Oliver Helander, BK-46
* Siim Pinnonen, Cocks

 

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk