Riihimäki

Cocks käänsi lopussa ottelun kulun

– Jossain on vikaa, kun joukkue taistelee ainoastaan 15 minuuttia pelistä. Alku todella passiivista, mutta loppu oli hyvä, Kaj Kekki totesi.

BK-46 joutui lopulta taipumaan Riihimäen Urheilutalolla lukemin 35-30 (14-17). Tuttu tilanne viime kaudesta jolloin sulaminen toisella jaksolla leimasi otteita läpi kauden. Nyt raitapaidat ovat onnistuneet avaamaan kauden hyvin ja BK-46 keikkuu taulukossa sijalla viisi.

– Hyvä taistelu, paras esitys tänä vuonna. Janis Selgen otteisiin olen erityisen tyytyväinen. Ylivoimatilanteita emme pystyneet hyödyntämään, Jan Källman totesi.

Cocks on edelleen puhtaalla pelillä ja Liigakakkosena, maaliero pitää Dickenin edellä. Antti Rogenbaumin työnteko palkittiin keskiviikkona kolmella tähdellä.

– Viimeinen vartti oli hyvää, ehkä BK väsyi. Kun palloon tuli liikettä oli BK:n puolustus vaikeuksissa.

 

Maalintekijät 

Antti Rogenbaum kuritti BK:ta seitsemällä maalilla

Cocks: Antti Rogenbaum 7, Teemu Tamminen 7, Gheorghe Safronii 6, Kristo Järve 5, Protcenko Roman 4, Kristian Jansson 3, Antti Valo 2, Roni Syrjälä 1.

BK-46: Janis Selge 8, Jasper Hellberg 6, Sam Sjöman 4, Robin Karsson 4, Fredrik Adamsson 3, Mario Karuse 3, Olli-Pekka Korpimäki 2.

LähiTapiola Tähdet

*** Antti Rogenbaum, Cocks

** Janis Selge, BK-46

* Timo Puhakka, Cocks

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk