Karjaa

BK-46:n vuoro hiekoittaa Dickenin tietä

 Kotijoukkue löi SISU Areenalla vieraat maalein 28-24 (13-14).

BK-46 on ollut viime aikoina todella vakuuttavassa vireessä ja sarjataulukon kolmospaikka on edelleen haarukassa. Seitsemästä viime pelistä saldona kuusi voittoa ja yksi tappio, sarjakärki Cocksille. Yksikään Liigaryhmä tuskin mielellään kohtaisi karjaalaisia playoffsien ensimmäisellä kierroksella, niin kovaan lentoon päävalmentaja Jan Källman on ryhmänsä piiskannut. Harjoittelun ja levon oikeaa suhdetta ei voi liikaa korostaa.

– Muutaman päivän kunnollinen lepo teki terää, pojat olivat kentällä todella terävinä. Kova työ treeneissä alkaa kantaa hedelmää, nyt on jo neljän hyvän peliesityksen putki päällä, Jan Källman mietti.

Sunnuntaina SISU Areenalla edettiin tasatahtiin toisen jakson puoliväliin saakka, kunnes Joona Hertolan toinen kahden minuutin ulosajo, kymmenen minuutin sisään, alkoi kääntää ottelua kotijoukkueelle. Jäähyn aikana BK-46 karkasi neljän maalin johtoon, eikä enää luopunut kuskin paikasta. Upeasti torjunut BK-maalivahti Mikael Heinonen palkittiin ottelun parhaana.

– Tsempattiin todella hyvin. Emme enää pelkää voittamista ja itse sain todella paljon itseluottamusta jo SIF-pelistä. On todella upeaa pelata Suomen parhaan maalivahdin, Petter Forsströmin rinnalla, Heinonen heitti.

Dickenin mollivoittoiset esitykset kentällä sen sijaan jatkuvat. Sarjakakkoselle tappio oli jo toinen putkeen ja koko kauden viidestä pistemenetyksestä peräti kolme tappiota ja yksi tasapeli on tullut joulutauon jälkeisen puolentoista kuukauden aikana. Hyvä alkukausi on kantanut pitkälle ja yksikin piste viimeisestä kolmesta pelistä riittää varmistamaan runkosarjan kakkospaikan. Vasta pudotuspeleissä joukkueen ja etenkin valmennuksen veri punnitaan. Nimilistaa katsomalla ainoastaan loppuottelupaikka voi tyydyttää 80-vuotistaivaltaan tällä kaudella juhlivaa helsinkiläisseuraa.

– Pelattiin huonosti, ei mitään tunnetta pelissä. Jotain jäi puuttumaan valmisteluissa, pettynyt Dicken-luotsi Thomas Lindström sanoi pelin jälkeen.

Maalintekijät 

Jasper Hellberg, BK-46

Jasper Hellberg, BK-46

BK-46: Oliver Helander 6, Mario Karuse 5, Johan Skogberg 5, Fredrik Adamsson 4, Robin Sjöman 3, Kaj Hagman 2, Jasper Hellberg 2, Sam Sjöman 1.

Dicken: Benny Broman 6, Joona Hertola 4, Valdar Noodla 4, Philip Ahlgren 3, Max Knuts 2, Mikael Knus 2, Timmy Thor 2, Anton Remy 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Mikael Heinonen, BK-46

** Robin Sjöman, BK-46

* Mario Karuse, BK-46

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk