Karjaa

BK-46 löi HIFK:n Sisu Areenalla

Karjaalaiset palasivat nopeasti voittokantaan viime kierroksen tappion jälkeen. Kotivoitto kirjattiin maalein 33 – 24 (15 – 11).

– Toimiva kuusi-nolla-puolustus oli tyydyttävällä tasolla, oikeastaan se oli avain tämän päivän voittoon. Muuten peli oli hakevaa, Jan Källman kertoi.

Syyskuussa Urheilutalolla BK oli 18 maalia parempi, nyt eroa oli enää 9 osumaa. Neljän pisteen ottelun voiton luisuminen vastustajalle harmitti HIFK-luotsi Kenneth Bäcklundia.

– Meidän pelistämme puuttui liike, eikä meidän maalivahdeillakaan ollut paras päivä. Neljän maalin taukotappio oli ok. Lopputulos ei tyydytä.

Maalintekijät 

BK-46: Janis Selge 7, Jasper Hellberg 6, Fredrik Adamsson 6, Johan Skogberg 3, Olli-Pekka Korpimäki 3,  Robin Karlsson 3, Kaj Hagman 1, Sam Sjöman 2,  Mario Karuse 1, Robin Sjöman 1.

HIFK: Serghei Glinca 10, Stefan Mattsson 4, Christoffer Eneberg 3, Andre Orel 2, Joonas Vartia 2, Niklas Salmen 1, Martin Hagström 1, Antti Koskela 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Janis Selge, BK-46

** Fredrik Adamsson, BK-46

* Serghei Glinca, HIFK

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk