Karjaa

BK-46 ei antanut ÅIFK:n yllättää

Sarjajumbo ÅIFK taisteli hyvin, mutta pisteet matkasivat Karjaalle maalein 28-31 (12 – 17).

Karjaalaisryhmä on tällä hetkellä neljäntenä, mutta kolmospaikkakin on otettavissa. BK-46:n päävalmentaja Jan Källman olisi mielellään nähnyt hieman paremman peli-ilmeen.

– Vaikeaa oli. Näkee selvästi, että on ollut pitkä tauko takana. Kahta pistettä tultiin hakemaan ja ne saatiin. Paljon jäi parannettavaa.

Thomas Hivertin ensimmäinen kausi turkulaisten peräsimessä on ollut mollivoittoinen. Voittosarake näyttää edelleen ykköstä.

– Ekat kymmenen minuuttia olivat aivan kamalia. Sen jälkeen ruvettiin tekemään jo oikeita asioita. Tuloksesta näkee, että peli oli tiukempi kuin ollaan ennen joulua pelattu. Jotain parannusta oli jo nähtävillä.

 

Maalintekijät

ÅIFK: Andreas Nyström 7, Joonas Nieminen 5, Olev Eensalu 5, Niklas Manderoos 3, Vilppu Kuuluvainen 3, Daniel Wakene 2, Frans Lindholm 2, Taavi Tibar 1.

BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 10, Jasper Hellberg 5, Mario Karuse 5, Viktor Westerlund 4, Robin Karlsson 4, Sam Sjöman 1, Kaj Hagman 1, Sebastian l.ö

 

LähiTapiola Tähdet

*** Olli Pekka Korpimäki, BK-46

** Jasper Hellberg, BK-46

* Joonas Nieminen, ÅIFK

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk