Atlas voitti neljän pisteen ottelussa BK-46:n

Rakkaat viholliset Atlas ja BK-46 kohtasivat Myyrmäessä neljän pisteen ottelussa. Illan tähti oli kokenut takamies Toni Aalto, joka paukutti 12 maalia karjaalaisten verkkoon. Karjaalaisten ykkönen on virolaisvahvistus Janis Selge 11:sta maalilla. Molemmaista joukkueista puuttui vähintään yksi tärkeä pelaaja. Vantaalaisten riveistä puuttui ikoni Klaus Sarin ja karjaalaisten kokoonpanosta puuttui maalivahtilegenda Petter Forström.

Toni Aalto ansaitsi kolme tähteä ja kommentoi ottelun tauottua näin:
Tänään osoitimme kauden tähän mennessä parasta peli-ilmettä. Se kestikin koko pelin ja pelasimme ehjän 60. minuuttisen. Itselläni oli tosi hyvä fiilis jo ennen peliä, kuten tuntui olevan koko jengillä. Hyvä fiilis vain jatkui ja jatkui. Oli koko jengillä kivaa tänään kentällä ja itseä BK sytyttää aina. BK on lempivastustajani.

Atlaksen päävalmentaja Jaakko Horelli myhäili tyytyväisenä ottelun jälkeen:
Tuomas Laitiselta huippupeli. Puolustuksemme oli ok ja hyökkäys ensimmäisen kerran tällä kaudella mallikasta. Nyt oli peli-ilme, sydän ja tunne alusta asti sillä tasolla mitä pitääkin. Vaikka BK tuli lähelle, en missään vaiheessa epäillyt ettemme voittaisi. Tällainen Atlaksen tuleekin
olla.

BK:n päävalmentaja Jan Källman harmitteli maalivahtien sairastumista:
Molemmilla veskareillamme oli kuumetta tänään. Ottelu oli täysin voitettavissa. Tiesimme mitä Aalto tekee ja niihin paikkoihin hän vetelikin. Vedot vain menivät sisään. Kun Atlas tekee meille 36 maalia, on siinä 10-15 maalia aivan liikaa.

Atlas – BK-46 36 – 31 (17 – 14)

Maalintekijät:
Atlas: Toni Aalto 12, Tuomas Witikka 4, Jani Kivinen 4, Anthony Hellakoski 4, Erkka Näntö 3, Jyri Lujanen 3, Nikko Kinos 2, Kenneth Åstrand 2, Heikki Laitinen 1, Martin Noodla 1.

BK-46: Janis Selge 11, Johan Skogberg 8, Olli-Pekka Korpimäki 4, Fredrik Adamsson 2, Mario Karuse 2, Victor Westerlund 2, Sam Sjöman 1, Sebastian Säkkinen 1

Varoitukset:
Atlas: Heikki Laitinen, Kenneth Åstrand, Anthony Hellakoski.
BK-46: Janis Selge.

Ulosajot:
Atlas: Tuomas Witikka, Heikki Laitinen.
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki.

Yleisöä: 234.

Tähdet:
*** Toni Aalto (Atlas)
** Janis Selge (BK-46)
* Kenneth Åstrand (Atlas)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk