Karjaa

Atlas taipui BK-46:lle kotikentällään

Tappio maalein 20-25 (7 – 11) tietää sitä, että pudotuspelien kotietu on karkaamassa vantaalaisilta. Ero karjaalaisiin on nyt jo neljä pistettä ja BK-46:lla on ottelu vähemmän pelattuna.

– Hyvä ilme puolustuksessa. Vihdoinkin saatiin lähes kaikki pelaajat kokoonpanoon, mutta vie vielä oman aikansa ennenkuin peli alkaa toimimaan täydellisesti. Tärkeät pisteet, Jan Källman iloitsi.

– Puolustus ok, mutta hyökkäys huonoa, Jaakko Horelli totesi sen minkä pystyi huomaamaan myös loppulukemista.

Joukkueiden kohdatessa joulukuussa nähtiin peräti 22 maalia enemmän ja Atlas korjasi potin, sunnuntaina kummatkin puolustivat hyvin, mutta  kotijoukkueen maalinteko oli erityisen tahmeaa. Vain Toni Aalto ja Heikki Laitinen pystyivät normaaliin suoritukseen.

– Hyvä peli. Tultiin kerrankin taistelemaan Myyrmäkeen ja puolustus toimi hyvin, sanoi ottelun parhaana palkittu Janis Selge.

Maalintekijät

Atlas: Toni Aalto 6, Heikki Laitinen 4, Anthony Hellakoski 2, Tuomas Witikka 2, Martin Noodla 2, Jyri Lujanen 2, Nikko Kinos 1, Kenneth Åstrand 1.

BK-46: Janis Selge 6, Jasper Hellberg 5, Fredrik Adamsson 4, Johan Skogberg 3, Mario Karuse 3, Sam Sjöman 2, Oliver Helander 2.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Janis Selge, BK-46

** Mikael Heinonen, BK-46

* Toni Aalto, Atlas

 

 

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk