Atlas nykäisi eron tauon jälkeen

SIF väsyi pahasti Myyrmäessä toisella jaksolla ja putosi kotijoukkueen kyydistä. Loppulukemat olivat lopulta selvät 31-21 (13-14). 

Atlakselle peli oli neljäs peräkkäinen ilman tappiota. Kauden toistaiseksi ainoa häviö tuli avausottelussa Cocksia vastaan. Ensimmäisen jakson jälkeen vieraat olivat vielä maalin verran johdossa, mutta pelaajapula koitui kohtaloksi. Atlas painoi tauon jälkeen kaasua ja meni menojaan. Peräti kaksitoista sinipaitaa merkkautti maaleja.

–  Leveys voitti tänään. Vaihtorulettimme onnistui hyvin ja puolustuspelaaminen oli meillä toimivaa toisella jaksolla, Atlas-valmentaja Jaakko Horelli pohti pelin jälkeen.

Juniori-ikäinen ja Asterixia idolinaan pitävä Anthony Hellakoski tahditti kotijoukkueen hyökkäyspeliä. Takamies pommitti viisi osumaa ja valittiin pelin vakuuttavimmaksi.

–  Ekan puoliajan jälkeen, kun saimme peliä kunnolla käyntiin, niin sitten alkoi homma toimia, Hellakoski kertoi.

Siuntio on valunut taulukossa jo kahdeksanneksi, takanaan ainoastaan jumbo-HIFK. Useita miehiä on rivistä poissa, se huolettaa Marcus Sjöstedtiä.

-Kolmella pakilla on vaikea jaksaa loppuun asti, tänään jaksoimme 45 min.

 

Maalintekijät 

Anthony Hellakoski iski viisi maalia SIF:n verkkoon

Atlas: Nikko Kinos 5, Heikki Laitinen 5, Anthony Hellakoski 5, Erkka Näntö 4, Kenneth Åstrand 3, Ken Sirenius 2, Jyri Lujanen 2, Toni Aalto 1, Klaus Sarin1, Mikk Vainikk 1, Jani Kivinen 1, Viljami Kuntsi 1.

SIF: Ravo Voosalu 8, Christoffer Modig 5, Gustav Svanbäck 3, Anton Luuppala 3, Antti Tahvanainen 1, Albert Lindholm 1.

LähiTapiola Tähdet
*** Anthony Hellakoski, Atlas
** Erkka Näntö, Atlas
* Roni Leven, SIF

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk