Akilles teki pesäeroa putoamisviivaan

HIFK kaatui Porvoossa maalein 36-33 ( 19-17). 

Porvoon Akilles nousi voitolla kaksi pistettä ÅIFK:n edelle taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kummallakin joukkueella on vielä viisi ottelua jäljellä.

– Hyökkäyspäässä onnistuimme hyvin tänään ja muutenkin pelaajilla oli asenne kohdallaan. Onnistuimme myös leveällä rintamalla maalinteossa mikä oli tärkeätä lopputuloksen kannalta, Akilleksen päävalmentaja Raivo Laast iloitsi.

HIFK on käytännössä selvillä vesillä, mutta tappioita on tullut jo neljä putkeen.

– Aloitettiin kuten oltiin sovittu mutta ei saatu palloja sisään. Meidän olisi pitänyt alussa johtaa 5-1 mutta tilanne olikin 5-5, Kenneth Bäcklund pohti.

Sergiy Schevchenko johti hyökkäyspään ilotulitusta, maaleja syntyi peräti neljätoista.

– Olimme hyvin valmistatuneet otteluun mutta alussa ehkä ajatus ei toiminut ihan yhtä hyvin kuin jalat. Ottelu olisi voinut päättyä kuinka tahansa mutta me onnistuimme pitämään paketin kasassa tärkeät viimeiset kuusi minuttia ja sillä ratkaisimme voiton meille.

 

Maalintekijät 

Akilles: Sergiy Schevchenko 14, Arminas Grigenas 5, Henri Storsjö 5, Mathias Åkermarck 3, Mihail Kobzev 3, Jonatan Tolkki 2, Niclas Ahlgren 2, Lauri Narinen 1, Ric Liljendal 1.

HIFK: Sergei Glinca 7, Andre Orel 7, Christoffer Eneberg 6, Tom Lindström 6, Mika Sivén 4, Antti Koskela 1, Tomi Sivén 1, Martin Hagström 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Sergiy Shevchenko, Akilles

** Andre Orel, HIFK

* Arminas Grigenas, Akilles

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk