Helsinki

Akilles haastoi Dickenin Porvoossa

Väkevä avausjakso ei kuitenkaan riittänyt voittoon, Dicken vei pisteet mukanaan maalein 26-30 (15-9).

–  Taisteltiin hyvin tänään. Toisella puoliajalla jouduimme hiukan ongelmiin erikoistilanteiden kanssa ja rytmi meni sekaisin, kotijoukkueen päävalmentaja Raivo Laast summasi.

Vieraiden alku Porvoossa oli todella tahmea, rivit kasattiin viime hetkellä.

– Tosi huono ensimmäinen puolisko meiltä. Toisessa saimme puolustuksen kuntoon ja pääsimme kontraamaan, Thomas Lindström kertasi pelin käännekohtia.

Timmy Thor oli yksi helsinkiläisten onnistujista, pallo painui verkkoon takamiehen kädestä yhdeksän kertaa.

– Eka puolisko ei ollut hyvä, emme saaneet peliä kulkemaan. Toisella saatiin lisättyä vauhtia. Akilles puolusti hyvin tänään, ottelun vakuuttavin pelaaja mietti.

Dicken jatkaa Liigassa toisena, eroa Cocksiin on vieläkin kaksi pistettä. Akilles ajaa edelleen vimmatusti takaa ÅIFK:ta, kun viimeinen pudotuspelipaikka on jaossa. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona 13.02 ja silloin on paljon pelissä.

Maalintekijät

Akilles: Mihail Kobzev 7, Niclas Ahlgren 7, Mathias Åkermarck 3, Sergiy Shevchenko 3, Henri Storsjö 3, Ric Liljendal 2, Arminas Grigenas 1.

Timmy Thor oli ottelun vakuuttavin

Timmy Thor oli ottelun vakuuttavin

Dicken: Timmy Thor 9, Philip Ahlgren 8, Casimir Stierncreutz 6, Anton Rémy 3, Mikael Knus 2, Anton Usvalahti 1, Benny Broman 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Timmy Thor, Dicken

** Philip Ahlgren, Dicken

* Niclas Ahlgren, Akilles

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk