Otteluennakko

Toiset välierät vuorossa torstaina

Haastajina omiin välieriinsä lähteneet HC West ja BK-46 pääsevät tänään hakemaan tasoitusta sarjoihin kotikentillään.

Nähtäväksi jää, kuinka avausotteluissa kohtalaisen hampaattomasti esiintyneet joukkueet ovat saaneet rivinsä koottua.

Dicken ei ole koskaan voittanut Westiä Kauniaisten luolassa ja tämänkin kauden runkosarjavääntö päättyi tasan 22-22. HC Westin kotitilasto Dickeniä vastaan on harha, ottaen huomioon joukkueiden voimasuhteissa tapahtuneet muutokset tälle kaudelle. Dicken on myös vieraissa suosikki. Kotietu on normaalia pienempi, sillä useampi Dicken-pelaaja esiintyy tänä iltana vanhalla kotikentällään. Westin onneksi peli alkaa tilanteesta nolla-nolla, mutta nyt pitää olla hereillä alusta saakka. Dicken on ainoa tappioton joukkue tämän kevään pudotuspeleissä.

 

BK-46 kellisti runkosarjassa Cocksin, SISU Areenalla maalein 39-36. Riihimäkeläisten pieni asennevaiva tuskin toistuu, kun pelataan ratkaisupelejä. Tosin Cocks sai rotsiinsa Turussakin puolivälieräpelissä, jossa pitkävetoa kotijoukkueen puolesta lyöneet, saivat panoksensa 19-kertaisena takaisin. Se tosiseikka, ja oma joulukuinen esitys luo varmasti uskoa Jan Källmanin suojatteihin.

BK-46:n on pidettävä hyökkäyspeli leveänä, kolmosten väliin on turha puskea. Tason nostoa kaivataan etenkin kokeneelta kaartilta. Omassa kenttäpäädyssä oli päähuomio avauspelissä Teemu Tammisen ja Kristo Järven nollaaminen, jolloin kaukaa osumia paukuttava Gheorge Safronii pääsi mellastamaan mielin määrin. Puolustuksen ohjauspelin on onnistuttava täydellisesti, jotta monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti hyökkäävä riihimäkeläisnippu saadaan aisoihin.

Materiaalietu on vierailijoiden puolella ja jos karkkipaidat mielivät venyttää sarjan vähintään neljään peliin, on tänään napattava voitto keinolla millä hyvänsä.

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk